EKSKAVATORË HIDRAULIKË 30-TON

EKSKAVATORË HIDRAULIKË 30-TON

 

CAT 330 & 330 GC

 MTË BËRË PËR TU PËRPUTHUR ME PUNËN TUAJ

 

 

 

+ RRISIM STANDARDIN 

330-ta e rrit nivelin për efiçensën dhe ekonominë e karburantit në këtë klas. Me nivelin më të lartë të teknologjisë inovative standarde, një kabinë e fokusuar në rehatinë e operatorit, plus kosto më të ulëta karburanti dhe mirëmbajtjeje, 330-ta do të vendosë një hap të ri për produktivitetin dhe përfitimin në operimet tuaja.

+ I BESUESHËM. I REHATSHËM. PRODUKTIV.

330 GC ju ofron një balancë ideale performance të besueshme, opsione të produktivitetit të operatorit dhe kostove të reduktuara. 330 GC është një zgjedhje e zgjuar për operime ku besueshmëria e lartë dhe ku performanca me kosto të ulët për orë pune është prioritet.

 

 

Cat 330 dhe 330 GC ofrojnë nivelin më të lartë të teknologjisë standarde në industri, duket përfshirë Cat Grade me 2D, Grade me Assist dhe Payload.

 With Me pompa hidraulike më të mëdha, një sistem të ri elektro-hidraulik, dhe kapacitet koshi më i madh, Cat 330 ofron më shumë punë për njësi karburanti..

Më pak pjesë për mirëmbajtje kombinuar me intervale mirëmbajteje më të sinkronizuara shton orët e punës dhe ul kostot.

 

 

 


 

 

MONITOR TOUCHSCREEN

Shumica e opsioneve të makinerisë mund të kontrollohen nga një monitor touchscrën 254/203 mm. Ofron 42 gjuhë dhe është lehtësisht i arritshëm nga sedilja – nuk ka nevojë të kthehesh dhe të rrotullohesh për të arritur tek butonat. Butona ndihmës janë të pozicionuar në mënyrë ergonomike në konsollin e djathtë.

 

LEVA TË PERSONALIZUESHME

Funksionet e levës mund të personalizohen nëpërmjet monitorit. Mënyra e përdorimit të levës si edhe mënyra si reagon mund të bëhen ashtu siç operatori i do. 

 

 

NISJE PA ÇELËSA

Duke përdorur një nisje motorri me buton i shton makinerisë siguri duke përdorur kodet e ID të operatorit për të limituar dhe mbikqyrur aksesin ndaj makinerisë. Të gjitha preferencat ruhet me ID e operatorit dhe ngarkohen sa herë operatori kyçet.

 

 

SPECIFIKIME

330

330 GC

Fuqia e motorrit

Cat 7.1 204 kW (273 hp)Cat 7.1 151 kW (202 hp)
Pesha operacionale29.900 kg29.700 kg
BoomShtrirja 6.15mShtrirja 6.15m
StickShtrirja 3.2mShtrirja 3.2m
KoshiHD 1.76 m3HD 1.54 m3
Thellësia e gërmimit maks7249 mm7260 mm

Shtrirja maks. në nivel toke

10.680 mm10.690 mm

Katallog

330

330 & 330 GC (SQI)

330 GC

330 & 330 GC (SQI)

OPSIONE

330

330 GC

ROPS

Standard

Standard
100% Akses 100% mirëmbajtjeje në nivel tokeStandardStandard
Profile fuqie përfshirë Smart ModeTreDy
Kapacitet Biodiesel deri në B20StandardStandard
Cat LinkStandardStandard
Grade With 2DStandardX
Grade With AssistStandardX
PayloadStandardX

Grade With Advanced 2D

OpsionalX

Grade With 3D

OpsionalX