EKSKAVATORË HIDRAULIKË 36-TON

EKSKAVATORË HIDRAULIKË 36-TON

 

CAT 336 & 336 GC

 TË BËRË PËR T'U PËRPUTHUR ME PUNËN TUAJ

 

 

 

+ NGRIHET STANDARDI MË LART 

336 e ngre standardin për efiçensë dhe ekonomi karburanti në këtë klas madhësie. Me nivelin më të lartë të teknologjisë standarde, nje kabinë e re e fokusuar në rehatinë e operatorit, plus kosto më të ulëta karburanti dhe mirëmbajteje, 320 do të vendosë një hap të ri për produktivitetin dhe fitim në operimet tuaja.

 

+ I BESUESHËM. I REHATSHËM. PRODUKTIV

336 ju ofron një balancë ideale performance të besueshme, opsione produktiviteti operatori dhe kosto të reduktuara. 320 GC është një zgjedhje e zgjuar për operime ku kërkohet besueshmëri e larte dhe kostot për orë janë prioritet.

 

 

Cat 366 ofron nivelin më të lartë të teknologjisë standarde që në prodhim në industri, duke përfshirë Cat GRADE me 2D, GRADE me Assist dhe PAYLOAD.

Nje kombinim i saktë i shpejtësisë së ulet motorrike dhe presionit dhe rrjedhës të një pompe të madhe hidraulike ofrojnë më shumë punë për njësi karburanti.

Intervale mirëmbajteje të zgjatura rrisin kohën e punës dhe ulin kostot.

 

 

  

SPECIFIKIME

336

336 GC

Fuqia e motorrit

Cat 9.3B 232 kW (311 hp)Cat 7.1 204 kW (273 hp)
Pesha operacionale37.200 kg34.200 kg
BoomShtrirja 6.5mShtrirja 6.5m
StickShtrirja 3.9mShtrirja 3.2m
KoshiGDC 2.27 m3HD 1.88 m3
Thellësia e gërmimit maks.8200 mm7530 mm

Shtrirja maks. në nivel toke

11.730 mm11.060 mm

Katallog

 

336

336 & 336GC (SQI)

336 GC

336 & 336GC (SQI)

OPSIONE

336

336 GC

ROPS

Standard

Standard
Akses 100% mirëmbajtjeje në nivel tokeStandardStandard
Profile fuqie përfshirë Smart ModeTreDy
Kapacitet Biodiesel deri në B20StandardStandard
Cat LinkStandardStandard
Grade With 2DStandardX
Grade With AssistStandardX
PayloadStandardX

Grade With Advanced 2D

OpsionalX

Grade With 3D

OpsionalX