RRITET EFIÇENSA

ME TEKNOLOGJINË CAT CONNECT

 

 

CAT GRADE ME 2D STANDARD 

 

Cat GRADE me 2D ndihmon operatorët të gradojnë më shpejt. Operatorët prejnë dhe mbushin me specifikime të sakta pa prerë më shumë seç duhet. Më e mira, nuk ka nevojë për kontrollues gradimi kështu që zona e punës është më e sigurt.

 

 

PAYLOAD STANDARD CAT 

 

Teknologjia Cat PAYLOAD ofron ngarkime të sakta me peshim në lëvizje, e cila ndihmon të parandalojë mbi ose nën ngarkimin dhe maksimizon efiençensën. Mbikqyrja e automatizuar ndihmon në menaxhoje produksionin dhe të ulë koston.

 

 

CAT GRADE STANDARD ME ASSIST

Përmirësimet e boomit automatik, kunjit, dhe koshit ofrojnë prerje më të sakta me më pak mund. Operatori thjesht vendos thellësinë dhe këndin në monitor dhe aktivizon gërminin me një levë.

 

 

MODIFIKIME OPSIONALE TË DISPONUESHME

Cat GRADE me 2D të avancuar dhe Cat GRADE me 3D rrisin produktivitetin dhe zgjerojnë kapacitetin e gradimit. GRADE me 2D të avancuar shton kapacitetet e dizajnit nëpërmjet një ekrani touchscreen shtesë 245mm me rezolucion të lartë. Grade me 3D shton GPS dhe GLONASS për pozicionim shumë të saktë

 

Gradim me 2D të avancuar