Ngarkues i vogël

Ngarkues i vogël

 Ngarkuesit e Vegjël Cat japin performancë të shkëlqyer, janë shumëfunksionalë, ofrojnë lehtësi në përdorim, lehtësi në kryerjen e servisit a shërbimeve të mirëmbajtjes si dhe mbështetje klienti. Një gamë e gjerë Veglash Pune Cat janë përshtatur për Ngarkuesit e Vegjël Cat për të plotësuar të gjithë nevojat e klientëve.

ModeliFuqia NetoKapaciteti Nominal VepruesPesha Operative
Te dhëna teknike
226D3

49,1 kW

703 kg

2588 kg

Katallog
232D3

49,1 kW

839 kg

2955 kg

Katallog
236D3

54,6 kW

818 kg

2975 kg

Katallog
242D3

54,6 kW

975 kg

3238 kg

Katallog
246D3

54,4 kW

975 kg

3392 kg

Katallog
262D3

54,4 kW

1225 kg

3763 kg

Katallog
272D3

71 kW

1542 kg

4143 kg

Katallog
272D3 XE

79 kW

1656 kg

4342 kg

Katallog