MINI ROVOKOPAČI NOVE GENERACIJE

MINI ROVOKOPAČI NOVE GENERACIJE

MINI ROVOKOPAČI NOVE GENERACIJE


Sa pet novih modela u rasponu od 1 do 2 tona i pet novih modela u rasponu od 6 do 10 tona Cat je napravio novi iskorak na poljima funkcionalnosti, upotrebljivosti, efikasnosti i ekonomičnosti. Novi modeli kupcima nude širok izbor pri kupovini mašina koje će biti najbolje prilagođene njihovim potrebama.

Kao i sve Cat Next Generation mašine, i ovi rovokopači nude čvrste i izdržljive šasije, efikasne i štedljive motore, hidrauličke sisteme koji se prilagođavaju opterećenju, prostrane kabine i Catov vrhunski sistem upravljačkih palica. Catov cilj sa aktuelnim „Next Generation“ mašinama je da ponudi kupcu najviše za njegov novac.

Cat je u novoj generaciji mini rovokopača posebno naglasio udobnost i sigurnost operatera, te ergonomiju i jednostavnost upravljanja. Ekskluzivna mogućnost „Next Generation“ mini rovokopača je „Stick Steer“ sistem koji omogućava operateru da koristi upravljačke palice za vožnju mašine.

Osnovna struktura novih malih rovokopača kao što su donja i gornja šasija, gusjenice i ruka dizajnirani su po uzoru na velike Catove mašine, zbog čega im je bitno povećana trajnost. Redovni servisi mogu se obaviti kroz bočne otvore dostupne s tla. Otvori se, u slučaju oštećenja, mogu jednostavno i brzo zamijeniti. Akumulator mašine ne zahtijeva nikakvo održavanje.

Više.