BAGERI OD 1-2 TONA

UŠTEDA VREMENA I NOVCA

Rad u malim prostorima nikada nije bio tako lak – ili tako komforan. Izaberite između pet novih modela sa novim osobinama u industriji koje možete naći samo u Cat® mini bagerima.

Ukupni troškovi posedovanja ovih novih modela su do 15% niži od prethodnih modela. Nakrećuće nadstrešnice i kabine na ovim modelima olakšavaju, ubrzavaju i pojeftinjuju servisiranje mašina.

 

MODELI 1-2 TONE SE ISPORUČUJU SA:

 

UPRAVLJANJE PALICOM

Kretanje po gradilištu je dodatno olakšano korišćenjem opcije Cat upravljanja palicom. Prebacivanje sa tradicionalnih komandi kretanja sa ručicama i pedalama na komande džojstika se vrši prostim pritiskom na dugme. Možete kontrolisati mašinu kao mali utovarivač korišćenjem levog džojstika. Desnim džojstikom možete kontrolisati dozerski nož, ili funkciju grane i strele.


 

LCD MONITOR

Podesite parametre, kao što je brzina hidraulike, da odgovaraju trenutnom zadatku. Takođe, možete primati pozive preko monitora dok radite i podesiti temperaturu u kabini. Opcija Bluetooth omogućava da pojačate radio ili pustite sopstvenu listu pesama.

KLIMATIZACIJA

Radite u luksuznom prostoru tokom dugih, vrelih dana kada izaberete opciju hladne, čiste klimatizacije. Klimatizacija i grejanje se kontrolišu preko LCD monitora, što omogućava održavanje prijatne temperature u kabini. Zaptivena konstrukcija kabine pod pritiskom sprečava ulazak prašine i unutrašnji vazduh ostaje čist.

*klimatizacija na modelih 301.8 i 302 CR

 

TEMPOMAT

Vožnja postaje komforna izborom režima tempomata. Tempomat se podešava pritiskom na okidač ispod džojstika – savršeno za premeštanje mašine preko velikog, otvorenog gradilišta. Više ne morate trpeti bolove u leđima od dohvatanja ručica na kraju dana.

MODELI

301.5 (specifikacije)

301.6 (specifikacije)

301.7 CR (specifikacije)

301.8 (specifikacije)

302 CR (specifikacije)