BAGERI OD 7-10 TONA

BAGERI OD 7-10 TONA

VIŠE FUNKCIJA, MANJE NOVCA

Male ali moćne, ove mašine obezbeđuju jačinu kada vam je potrebna. Novi modeli obezbeđuju moćan opseg ponuđenih opcija. Sa poboljšanom jačinom dizanja, snagom vožnje i funkcijama, ovi modeli su izuzetno praktični. Produženi servisni intervali pružaju uštedu od 10% u poređenju sa prethodnim modelima. VAB modeli imaju varijabilno podesivu (VA) granu.

 

MODELI 7-10 TONE SE ISPORUČUJU SA:

 

UPRAVLJANJE PALICOM

Kretanje po gradilištu je dodatno olakšano korišćenjem opcije Cat upravljanja palicom. Prebacivanje sa tradicionalnih komandi kretanja sa ručicama i pedalama na komande džojstika se vrši prostim pritiskom na dugme. Možete kontrolisati mašinu kao mali utovarivač korišćenjem levog džojstika. Desnim džojstikom možete kontrolisati dozerski nož, ili funkciju grane i strele.


 

LCD MONITOR

Podesite parametre, kao što je brzina hidraulike, da odgovaraju trenutnom zadatku. Takođe, možete primati pozive preko monitora dok radite i podesiti temperaturu u kabini. Opcija Bluetooth omogućava da pojačate radio ili pustite sopstvenu listu pesama.

KLIMATIZACIJA

Radite u luksuznom prostoru tokom dugih, vrelih dana kada izaberete opciju hladne, čiste klimatizacije. Klimatizacija i grejanje se kontrolišu preko LCD monitora, što omogućava održavanje prijatne temperature u kabini. Zaptivena konstrukcija kabine pod pritiskom sprečava ulazak prašine i unutrašnji vazduh ostaje čist.

 

TEMPOMAT

Vožnja postaje komforna izborom režima tempomata. Tempomat se podešava pritiskom na okidač ispod džojstika – savršeno za premeštanje mašine preko velikog, otvorenog gradilišta. Više ne morate trpeti bolove u leđima od dohvatanja ručica na kraju dana.

MODELI

307.5 (specifikacije)

308 CR / 308 CR VAB (specifikacije)

309 CR / 309 CR VAB (specifikacije)

310 (specifikacije)