PRODAJNI SAVETNICI TEKNOXGROUP

PRODAJNI SAVETNICI TEKNOXGROUP

PRODAJNI SAVETNICI TEKNOXGROUP

Interno osposobljavanje zaposlenih jedan je od oblika obrazovanja u različitim međunarodnim korporacijama.


Interno osposobljavanje zaposlenih jedan je od oblika obrazovanja u različitim međunarodnim korporacijama. U svetu Caterpillar University važi za jedan od tri najpriznatija korporativna univerziteta. U julu su tako u Grosuplju, u sedištu preduzeća Teknoxgroup, zastupnika za građevinsku mehanizaciju i dizel motore Caterpillar za područje država bivše Jugoslavije, svečano dodelili sertifikate Caterpillar univerziteta za dvadeset prodavaca, koji su uspešno završili interno obrazovanje Sales Effectiveness Process (SEP).

U skladu sa globalnom strategijom Teknoxgroup i Caterpillar-a, prodavac nije samo klasični promoter proizvoda, već i savetnik, koji kupcu pomaže da odabere najbolje rešenje na bazi njegove stvarne potrebe. Jedinstveno i dobro strukturisano obrazovanje sa sertifikacijom stečenog znanja ključno doprinosi oblikovanju te savetničke pozicije i posledično zadovoljstvu kupca. Klijentu svuda u svetu mogu, prilikom kontakta sa prodavcem Caterpillar građevinske mahenizacije, da očekuju standardni savetodavno-prodajni postupak, čiji rezultat je pozitivan za obe strane.

Prvoj grupi Teknoxgroup diplomaca sertifikate su dodelili predsednik Teknoxgroup Lino Tedeschi i regionalni direktor Caterpillara Bob De Lange i tom prilikom im se zahvalili za uloženi trud i pionirski rad na tom području. Time se diplomci Teknoxgroup pridružuju grupi od više od 1000 kolega iz celog sveta, koji su do sada uspešno zavrđili SEP program.

Preduzeće Teknoxgroup je zastupnik vodećeg i najuglednijeg proizvođača građevinske mehanizacije CATERPILLAR, koji je u 2007. godini zabeležio promet od 45 milijardi $(za poređenje, to je nešto manje od celokupnog slovenačkog BDP-a), direktno zapošljava 90.000 ljudi, a njegovih 220 zastupnika širom sveta preko 120.000.