FABRIKUAR PËR BOTËN TUAJ

FABRIKUAR PËR BOTËN TUAJ

FABRIKUAR PËR BOTËN TUAJ


Suksesi juaj vjen nga eksperienca. Ju dini si të fokusoheni tek vlera reale e riciklimit, dhe të veçoni me shpejtësi materialet për përpunim. Seria E RE MH3000 e manovruesit të materialeve është FABRIKUAR posaçërisht për aplikime ricikluese industriale, të mbetjeve dhe të riciklimit që kërkojnë pajisje të sigurta, cilësore dhe produktive. Manovruesit e RINJ Cat ju lejojnë të menaxhoni BOTËN tuaj dhe të jeni të sukseshëm.

 

JU RRITENI ME PAJISJET MË TË MIRA

Cilatdo janë kërkesat e hapsirës suaj të punës, ne kemi makinerinë që suporton veprimtaritë tuaja të ri-përdorimit dhe riciklimit. Zgjidhni midis makinerive të frontit të parë ose suportuese, të cilat janë të përshtatshme për përdorim të brendshëm ose të jashtëm. Hidhini një sy fjalës së fundit në inxhinerinë e performancës.

 

 

 

Pajisjet tona të reja bëjnë të mundur që të mbani një standard të lartë sigurie dhe efikasiteti operacional, në të njëjtën kohë, duke ulur nivelin e zhurmave dhe ndotjes të pluhurit.

• Çertifikuar nga Blue Angel – me vibrime dhe nivele zhurme

• Mbrojtje efektive nga pluhuri

• Kabinë e bollshme me ashensor hidraulik për fushëpamje të gjerë

• Shasi e fortë për stabilitet të përkryer

• Gamë e gjerë kombinimesh shpimi dhe impakti në varësi të industrisë

• Paketa të dedikuara që e përshtat makinerinë me vendin tuaj të punës

 

Manovruesi i Materialeve MH3000 ofron performancë të fuqishme me kosto operacionale të ulët ndërkohë që kujdeset për sigurinë e operatorit dhe rehatin që puna juaj të kryhet. FABRIKUAR PËR BOTËN TUAJ!

 

MH3022

  • PESHA OPERACIONALE: 20865 - 24600 KG

  • MOTORRI: CAT C7.1 ACERT 129.4 KW / 176 HP

  • STAGE IV / TIER 4 FINAL

  • SHTRIRJA MAKSIMALE (M):11

KLIKONI  për më shumë informacion

 

 

MH3024

PESHA OPERACIONALE: 21985 - 25480 KG

MOTORRI: CAT C7.1 ACERT 129.4 KW / 176 HP

Emisijski standard STAGE IV / TIER 4 FINAL

SHTRIRJA MAKSIMALE (M):11

KLIKONI  për më shumë informacion

 

 

MH3026

PESHA OPERACIONALE: 24235 - 27505KG

MOTORRI: CAT C7.1 ACERT 129.4 KW / 176 HP

Emisijski standard STAGE IV / TIER 4 FINAL

SHTRIRJA MAKSIMALE (M):12.5

KLIKONI  për më shumë informacion