Lajme

Lajme

PUNË / JO VETËM FJALË

Çdo gjë që ne bëjmë është ndërtuar rreth nevojave tuaja.Lexoni më shumë

Lexoni më shumë

"Cat® Bio HYDO™ I RI Advanced"

"Cat® Bio HYDO™ I RI Advanced" vaj me cilësi të lartë hidraulike po edhe me performancë të lartë,ka marr shenjën prestigjioze evropiane ECO-sëLexoni më shumë

Lexoni më shumë

Teknoxgroup ёshtё bёrё 100% SEP distribues i certifikuar!!

Dedikimi juaj SEP certifikimit dhe qёndrueshmёrisё e vendosin Teknoxgroup-in pranё dhjetё 100% CAT distribuesёve tё certifikuar nё EALM.Lexoni më shumë

Lexoni më shumë

Këshilltarët e shitjes TEKNOXGROUP

Trajnimi intern i të punësuarve është njëra nga mënyrat e trajnimeve në korporatat e ndryshme botërore. Lexoni më shumë

Lexoni më shumë

650 KILOMETRAT E GOBY SHKRETËTIRËS ME CAT® 785C KAMION PËR MINIERA

Në Marsin e hershëm dy gjigantet Cat 785C Kamiona për miniera arritën kufirin e Mongolisë pasi udhëtuan nëpër Shtetet e Bashkuara ,Oqeanin Paqesor dhe Kinën. Ky udhëtim mijëra kilometrash ka një perjashtim te vogël.Ishin 650...Lexoni më shumë

Lexoni më shumë
Displaying results ###SPAN_BEGIN###%s to %s out of ###SPAN_BEGIN###%s