Kontakti

Kontakti

Teknoxgroup Kosovo l.l.c.

Magjistralja Prishtinë - Ferizaj
10500 Llapnaselle
Kosovë

42.588784, 21.131084

044 502 842
contact-kosovo@teknoxgroup.com

Makina të reja

Etjon Osmenaj

+355 044 504 747
+355 68 206 70 61
etjon.osmenaj@teknoxgroup.com

PAJISJE TË PËRDORURA

Etjon Osmenaj

+355 044 504 747
+355 68 206 70 61
etjon.osmenaj@teknoxgroup.com

ENERGJIA DHE FUQIA MOTORIKE

Oltian Shaba

+355 044 504 747
+355 68 206 70 62
oltian.shaba@teknoxgroup.com

MOTORË TË ANIJEVE

Oltian Shaba

+355 044 504 747
+355 68 206 70 62
oltian.shaba@teknoxgroup.com

MOTORË INDUSTRIAL

Oltian Shaba

+355 044 504 747
+355 68 206 70 62
oltian.shaba@teknoxgroup.com

PJESËT

Gani Shashivari

044 502 842
gani.shashivari@teknoxgroup.com

Servisi

Gani Shashivari

044 502 842
gani.shashivari@teknoxgroup.com

VEGLA TË PUNËS

Etjon Osmenaj

+355 044 504 747
+355 68 206 70 61
etjon.osmenaj@teknoxgroup.com

KONTROLLI 3D DHE 2D I MAKINAVE

Etjon Osmenaj

+355 044 504 747
+355 68 206 70 61
etjon.osmenaj@teknoxgroup.com

TRAJTIMI I MBETJEVE

Etjon Osmenaj

+355 044 504 747
+355 68 206 70 61
etjon.osmenaj@teknoxgroup.com

MIRËMBAJTJE & MBËSHTETJE

Gani Shashivari

044 502 842
gani.shashivari@teknoxgroup.com

DHËNJE ME QIRA

Etjon Osmenaj

+355 044 504 747
+355 68 206 70 61
etjon.osmenaj@teknoxgroup.com

Vendndodhja e biznesit