BAGERI OD 1-2 TONA

UŠTEDA VREMENA I NOVCA

Rad u malim prostorima nikada nije bio tako lak – ili tako komforan. Izaberite između pet novih modela sa novim karakteristikama za industriju, a koje možete naći samo u Cat® mini bagerima.

Ukupni troškovi posjedovanja ovih novih modela su do 15% niži od prethodnih modela. Nakrećuće nadstrešnice i kabine na ovim modelima olakšavaju, ubrzavaju i pojeftinjuju servisiranje mašina.

 

MODELI 1-2 TONE SE ISPORUČUJU SA:

 

UPRAVLJANJE DŽOJSTIKOM

Kretanje po gradilištu je dodatno olakšano korištenjem opcije Cat upravljanja džojstikom. Prebacivanje sa tradicionalnih komandi kretanja sa ručicama i pedalama na komande džojstika se vrši prostim pritiskom na dugme. Možete da kontrolišete mašinu kao mali utovarivač korištenjem lijevog džojstika. Desnim džojstikom možete da kontrolišete dozerski nož, ili funkciju grane i strijele.


 

LCD MONITOR

Podesite parametre, kao što je brzina hidraulike, da odgovaraju trenutnom zadatku. Također, možete da primate pozive preko monitora dok radite i da podesite temperaturu u kabini. Opcija Bluetooth omogućava da pojačate radio ili pustite vlastitu listu pjesama.

KLIMATIZACIJA

Radite u luksuznom prostoru tokom dugih, vrelih dana kada sa opcijom hladne, čiste klimatizacije. Klimatizacija i grijanje se kontrolišu preko LCD monitora, što omogućava održavanje prijatne temperature u kabini. Zaptivena konstrukcija kabine pod pritiskom sprječava ulazak prašine i unutrašnji zrak ostaje čist.

*klimatizacija na modelih 301.8 i 302 CR

 

TEMPOMAT

Vožnja postaje komforna izborom režima tempomata. Tempomat Tempomat se podešava pritiskom na okidač ispod džojstika – savršeno za premještanje stroja preko velikog, otvorenog gradilišta. Više ne morate trpjeti bolove u leđima od dohvaćanja ručica na kraju dana.

MODELI

301.5 (specifikacije)

301.6 (specifikacije)

301.7 CR (specifikacije)

301.8 (specifikacije)

302 CR (specifikacije)