KOSTO MË TË ULËT MIRËMBAJTEJE DERI NË 15%

KOSTO MË TË ULËT MIRËMBAJTEJE DERI NË 15%

NDALO MË PAK. PUNO MË SHUMË.

Mund ta bëni mirëmbajtjen më shpejt me një kosto më të ulët me eksavatorët e rinj Cat® 320 GC, 320 dhe 323. Intervalët e mirëmbajtjes janë zgjatur dhe sinkronizuar. Filtrat kanë kapacitet më të lartë dhe jetë më të gjatë. Ju kurseni kohë dhe para. Shikoni numrat.

 

  

 

 

Next Gen 320 Brochure

Next Gen 320 GC Brochure

Next Gen 323 Brochure