ПРОЕКТИРАНИ ЗА ВАШИОТ СВЕТ

ПРОЕКТИРАНИ ЗА ВАШИОТ СВЕТ

ПРОЕКТИРАНИ ЗА ВАШИОТ СВЕТ


Вашиот успех доаѓа со искуството. Вие знаете како се фокусирате на вистинската вредност која ја има рециклирањето и брзо да ги сортирате материјалите за процесирање. НОВАТА серија манипулатори MH3000 се специјално ПРОЕКТИРАНИ за примени во индустријата и работни активности поврзани со отпад и рециклирање за кои е потребна безбедна, квалитетна и продуктивна опрема. НОВИТЕ манипулатори на Cat Ви овозможуваат успешно да управувате со ВАШИОТ СВЕТ.

 

ВИЕ РАСТЕТЕ СО НАЈДОБРАТА ОПРЕМА ОД КЛАСАТА

Независно кои се Вашите потреби на терен, ние ја имаме машината која ќе Ви биде поддршка за работните активности поврзани со повторната употреба и рециклирањето. Изберете помеѓу машини коишто ја предводат работата или помошни машини кои се погодни за употреба во затворен или отворен простор. Погледнете ги најновите модели со неверојатни перформанси.

 

 

 

Нашата нова опрема Ви овозможува да одржите висок стандард во однос на безбедноста и оперативната ефикасност истовремено намалувајќи ја бучавата и загадувањето со прашина.

• Сертифициран со Blue Angel – со нивоа на вибрации и звук

• Ефективна заштита од прашина

• Пространа кабина со хидраулично подигање за одлична прегледност

• Цврсти подвозја за одлична стабилност

• Широка палета комбинации од лостови и гранки наменети за специфични индустрии

• Наменски пакети кои ја приспособуваат машината на вашиот терен

 

Манипулаторите MH3000 нудат моќни перформанси по ниски оперативни трошоци и истовремено се грижат за безбедноста и удобноста на ракувачот додека тој ја врши работата. ПРОЕКТИРАНИ ЗА ВАШИОТ СВЕТ!

 

MH3022

  • Оперативна тежина: 20865 - 24600 KG

  • MOTOP: CAT C7.1 ACERT 129.4 KW / 176 HP

  • STAGE IV / TIER 4 FINAL

  • МАКСИМАЛЕН ДОСЕГ (M):11

ПРИТИСНЕТЕ ТУКА за повеќе информации

 

 

MH3024

Оперативна тежина: 21985 - 25480 KG

MOTOP: CAT C7.1 ACERT 129.4 KW / 176 HP

STAGE IV / TIER 4 FINAL

МАКСИМАЛЕН ДОСЕГ (M):11

ПРИТИСНЕТЕ ТУКА за повеќе информации

 

 

MH3026

Оперативна тежина: 24235 - 27505KG

MOTOP: CAT C7.1 ACERT 129.4 KW / 176 HP

STAGE IV / TIER 4 FINAL

МАКСИМАЛЕН ДОСЕГ (M):12.5

ПРИТИСНЕТЕ ТУКА за повеќе информации