НАМАЛУВАЊЕ НА ТРОШОЦИТЕ

НАМАЛУВАЊЕ НА ТРОШОЦИТЕ

СО ТЕХНОЛОГИЈАТА CAT CONNECT

 

 

СТАНДАРДЕН СИСТЕМ CAT GRADE СО 2D  

Автоматизираното поместување на гранката, стрелата и корпата овозможуваат попрецизни засекувања со помалку напор. Ракувачот едноставно ја поставува длабочината и нагибот на мониторот и активира копање со една рачка.

 

СТАНДАРДЕН СИСТЕМ CAT PAYLOAD  

 

Технологијата Cat PAYLOAD овозможува прецизен целен товар со мерење во ôд, што спречува прекумерно/премало оптоварување и ја максимизира ефикасноста. Автоматизираното следење помага при управување со производството и намалување на трошоците.

 

 

СТАНДАРДЕН СИСТЕМ CAT GRADE СО ОПЦИЈА ЗА ПОМЕСТУВАЊЕ

Автоматизираното поместување на гранката, стрелата и корпата овозможуваат попрецизни засекувања со помалку напор. Ракувачот едноставно ја поставува длабочината и нагибот на мониторот и активира копање со една рачка.

 

 

ДОСТАПНИ ОПЦИОНАЛНИ НАДОГРАДБИ

Cat GRADE со напредно 2D и Cat GRADE со 3D ја зголемуваат продуктивноста и ги прошируваат можностите за рамнење. GRADE со напредно 2D додава можности за проектирање на терен преку дополнителен монитор со екран на допир и висока резолуција од 254 mm. Опцијата GRADE со 3D додава можности за GPS и GLONASS навигација за  стопроцентна прецизност.       

 

Grade со напредно 2D