POVEĆAJTE EFIKASNOST

POVEĆAJTE EFIKASNOST

SA TEHNOLOGIJOM CAT CONNECT

 

 

  STANDARDNI SISTEM CAT GRADE SA 2D

 

Cat GRADE sa 2D omogućava rukovaocima brže ravnanje. Rukovaoci usecaju i nasipaju prema preciznim specifikacijama, bez prekomernog usecanja. Možete programirati do četiri najčešće korišćene ciljne dubine i pomak nagiba, što dosta olakšava ravnanje - prava ušteda na gradilištu. Najbolje od svega, nisu potrebni merači nagiba, tako da je područje rada sigurnije.

 

 

  STANDARDNI SISTEM CAT PAYLOAD 

 

Tehnologija Cat PAYLOAD pruža precizan ciljni tovar sa merenjem u hodu, što sprečava preveliko/premalo opterećenje i povećava efikasnost. Automatizovano praćenje omogućava upravljanje proizvodnjom i snižava troškove.

 

 

  STANDARDNI SISTEM CAT GRADE SA OPCIJOM POMERANJA

Automatizovano pomeranje grane, strele i kašike donosi preciznije usecanje sa manje napora. Rukovalac jednostavno podešava dubinu i nagib na monitoru i aktivira kopanje jednom ručicom.

 

 

  RASPOLOŽIVE OPCIONE NADOGRADNJE

Cat GRADE sa naprednim 2D i Cat GRADE sa 3D povećavaju produktivnost i proširuju mogućnosti ravnanja. Opcija Grade sa naprednim 2D dodaje mogućnosti projektovanja na terenu preko dodatnog monitora visoke rezolucije, sa ekranom od 254 mm (10 in) osetljivim na dodir. Opcija Grade sa 3D dodaje GPS i GLONASS navigaciju za veliku preciznost. Koristite mobilnu tehnologiju, ugrađenu u bager, za brzo povezivanje na 3D servise kao što su TCC ili ploča.

 

Grade sa naprednim 2D