Cat® General Duty Undercarriage

Cat® General Duty Undercarriage

Cat® General Duty Undercarriage


Balanca e duhur mes performancës dhe vlerës

Përputhja e Undercarriage me aplikimin, sjell dobinë më të lartë. General Duty është ndërtuar sipas specifikimeve të Caterpillar për përshtatje dhe performancë në makineritë tuaja Cat. Krijuar për përdorim në rastet ku vlera e Cat Standard Undercarriage nuk është plotësisht e nevojshme.

Cat® General Duty Undercarriage është krijuar posaçërisht për makinertitë tuaja Cat 311-352. General Duty, një formë e zinxhireve të Lubrifikuar me Graso, kompleton opsionet e Cat undercarriage për makineritë e madhësisë së mesme.

 

Katallog