Motor Greder/Autoniveluese

Motor Greder/Autoniveluese

EMRA TË RINJ. MË SHUMË OPSIONE PËR PRODUKTIVITET DHE REHATI.

Kategoria e këtyre makinave drejtojnë industrinë në kryerjen e shumë detyrave. Një makinë e tillë mund të përfundojë procesin, të përziejë agregatin dhe materialet e tjera, të presë ose pastrojë një hendek, të pastrojë borën dhe grumbullimet e pjerrëta. Pavarësisht nga madhësia e punës, ekziston një Fadromë Cat® për ta zgjidhur atë - i vogël, i mesëm ose i madh. Kohët e fundit kemi thjeshtuar emrat për të gjithë llojin tonë të fadromave.

 

LËVIZSHMËRIA MBI »MUSKUJT«

Kategoria e këtyre motorëve të vegjël shpesh përdoren nga konsullatat, qytezat ose departamentet e punëve publike të qytetit për mirëmbajtjen e rrugëve dhe pastrimin e borës. Kontraktorët e përdorin makinerinë në një larmi punësh, të tilla si ndërtimi i rrugëve, parkingje, fusha sportive dhe zona ndërtimi. Avantazhi i madhësisë së këtyre klasave të motorit është aftësia e tij për të lëvizur në mënyrë efikase në hapsira të ngushta. Makineritë e vogla Cat® ju japin zgjedhjen e kontrolleve midis levave ose timonit dhe levave. Kur jeni duke kërkuar ekuilibrin ideal të manovrueshmërisë dhe performancës, ka një makineri Cat që përshtatet në mënyrë të përsosur.

 

ASGJË NUK TË PËRBALLON DOT

Me makineritë e mëdha Cat® ju keni fuqinë dhe gjatësinë e tehut për të lëvizur shumë materiale dhe mund të proçesoni shpejt dhe me efikasitet. Kapaciteti dhe shpejtësia e lartë e tehut i bëjnë ato ideale për pastrimin e borës ose mbeturinave nga rrugët në një kohë rekord. Kombinimi i peshës dhe kuaj-fuqi i ndihmon ata të presin materiale të vështira, të ngjeshura/ solide/ kompakte, siç janë rrugët e minierave.

 

ModeliFuqia NetoPesha OperativeGjerësia e ThikaveTe dhëna teknike

120 / 120 AWD

104 kW

15.906 kg

3.7 m

Katallog

140 / 140 AWD 

133 kW

19.344 kg

3.7 m

Katallog

140 GC / 140 GC AWD 

147 kW

17.650 kg

3.7 m

Katallog

150 / 150 AWD

149 kW19.935 kg3.7 m

Katallog

160 / 160 AWD 

165 kW

20.660 kg

4.2 m

Katallog

14

178 kW

25.968 kg

4.2 m

Katallog

16

178 kW32.411 kg4.9 mKatallog

18

216 kW

33.713 kg

5.5 m

Katallog

24

227 kW

73.344 kg

7.3 m

Katallog