MINI BAGERI NOVE GENERACIJE

MINI BAGERI NOVE GENERACIJE

KONSTRUISANI IMAJUĆI VAS NA UMU

Za najbolji rad, potrebne su vam udobne mašine u koje se možete pouzdati. Nova generacija mini bagera je konstruisana imajući vas na umu. Mašine visokih performansi nisu samo pristupačne, već imaju i poboljšano servisiranje, komfor i kontrolu.

           

 BAGERI OD 1-2 TONA

            

  BAGERI OD 6-10 TONA

VISOKE PERFORMANSE

Novi multifunkcionalni i svestrani mini bageri su najbolji u svojoj klasi kada su u pitanju produktivnost i performanse. Možete prilagoditi podešavanja rukovaoca da odgovaraju trenutnom zadatku, sa podesivom hidraulikom i brzinom. Nova generacija modela pruža do 20% bolje performanse, bez ugrožavanja niske potrošnje goriva.

UDOBNOST I KONTROLA

Kontrola je u Vašim rukama, džojstici i tempomat olakšavaju i ubrzavaju manevrisanje, postavljanje i vožnju u bageru. Možete izabrati startovanje mašine pritiskom na dugme zahvaljujući opcionom Bluetooth ključu.

     

PRISTUPAČNOST

Nova generacija mini bagera nudi niže troškove posjedovanja i korištenja. Sada možete trošiti manje vremena i novca za servisiranje, popravke i gorivo. Čelična konstrukcija je trajna, a dijelovi imaju konkurentne cijene, čineći ovaj novi opseg investicijom u kvalitet i efikasnost.

SERVISIRANJE BEZ NEPRILIKA

Servisiranje i popravke su olakšani poboljšanim pristupom, koji smanjuje vrijeme za opsluživanje. Duži servisni intervali znače manje zastoja i produktivnije vrijeme na gradilištu. Hajde da obavimo posao!

   

Katalog

 

SETOVI NADOGRADE MINI BAGERA