GC DIZEL GENERATORSKI AGREGATI

GC DIZEL GENERATORSKI AGREGATI

 

NOVI MODELI STACIONARNIH REZERVNIH UREĐAJA

Kada se radi o električnoj energiji, ne postoji pogodan nestanak struje. Neophodno je da se pripremite za vanredne situacije pre nego što ostanete bez opcija i gubitak postane neizbežan. Zapitajte se, kada nestane struja, koliki je rizik od gubitka svakog sata, dana, sedmice?

 

UVEK SPREMNA ELEKTRIČNA ENERGIJA

Izaberite vrednost i pouzdanost koju može da pruži samo Caterpillar. Naši novi Cat® GC dizel generatorski agregati su projektovani i proizvedeni prema Caterpillarovim superiornim standardima koji obezbeđuju efikasnost, pouzdanost i produktivnost, sa najboljom podrškom mreže Cat dilera u klasi. Pošto ih pokreću Cat motori, provereni na terenu, oni pružaju Caterpillarove svetski čuvene performanse, a istovremeno smanjuju troškove isporuke i ugradnje, emisiju i ukupne troškove vlasništva. Cat GC generatori su vredni paketi elektroagregata koji obezbeđuju potrebnu raspoloživost da održe kontinuitet vašeg poslovanja u slučaju nestanka struje.

 


 

 

 

 

OSOBINE U KRATKIM CRTAMA

  • Kompaktna konstrukcija za najmanje osam sati rada
  • Novi Cat GCCP automatski kontrolni panel za otkrivanje pada naponske mreže sa memorijom za beleženje 50 događaja
  • Originalni Cat motor, proveren na terenu, isproban i testiran
  • Opcioni (110%) prostor za hvatanje izlivenog goriva, ulja i rashladne tečnosti
  • Opcija za rezervni rad sa pametnim grejačem vode i kontrolom preko tajmera
  • Paneli za smanjenje buke, konstruisani za maksimalnu zaštitu od spoljnih uticaja

 

LINIJA PROIZVODA

Cat GC stacionarni rezervni dizel generatorski agregati se nude u opsegu 33 do 1100 kVA i konstruisani su za rad u širokom opsegu industrijskih primena, kao što su ambulante, fabrike, poljoprivredni objekti, komunalna infrastruktura, postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda i drugi komunalni, komercijalni i poslovni objekti.

 

CAT GC MODELI