Caterpillar ulje

Caterpillar ulje

Danas većina motora sa unutrašnjim sagorevanjem radi u automobilima, kamionima i autobusima. Samo jedan mali procenat, manje od jedan odsto, se koristi kao industrijski motori, u genaratorima i agregatima, naftnoj i gasnoj industriji, prevozu zemlje ...

Ali, uslovi na gradilištima ili rudnicima se potpuno razlikuju od onih na putu.

Sa ovim u mislima, Caterpillar je dizajnirao ulja za korišćenje u Caterpillar motorima i mašinama kako bi se zadovoljile specifične primene i dizajn.

Hajde da pogledamo Caterpillar ulje za dizel motore - DEO. Ono je specifično formulisano kako bi pružalo maksimalnu korist svim korisnicima motora, a posebno onima koji koriste Caterpillar motore. Ono pruža izvrsnu zaštitu komponenti, kontrolu emisija, te ekonomiju goriva, i smanjiće operativne troškove, optimizirajući intervale ispusta i produžavajući životni vek komponenti.

Zašto je bolje od najboljih komercijalnih ulja?

Zato što je testirano specifično na Cat motore, bez obzira na njihovu primenu. Formulacija ovog ulja je unikatna i rezultat je Caterpillarovih testova na Cat motorima. Pazimo na osnovni lager, a uz to posedujemo i naš paket dodataka. Tačan balans između izabranog osnovnog lagera i paketa dodataka je ključ ka rezultirajućim performansama.

Sva Cat ulja zadovoljavaju najviše industrijske standarde i specifikacije, ali takođe prolaze i dodatne testove, svojstvene samo Caterpillaru, a sve kako bi se istražile performanse ulja pod ekstremnim uslovima u Caterpillarovim mašinama i motorima.

Kroz našu sveobuhvatnu SOS analizu, hiljade uzoraka se analiziraju na dnevnoj bazi širom sveta, pružajući proizvođaču tačan uvid u performanse ulja širom sveta te kod svih vrsta primena i opreme.

Sve ovo vodi ka jednom cilju, a to je snabdevati vas uljem koje će adekvatno zaštititi i podmazivati vaše mašine i motore i obezbediti vam da postignete najbolji mogući radni ciklus vaše Caterpillar opreme.