Manipulatorë teleskopik

Manipulatorë teleskopik

 Lëvizësit Teleskopikë Cat janë projektuar për të plotësuar nevojat e ndryshme të industrisë së ndërtimit dhe të bujqësisë. Gama gjithëpërfshirëse e tipareve standarde dhe pajisjeve opsionale e zgjeron sferën për përdorim më të gjerë në mbarë botën.

ModeliKapaciteti Nominal i NgarkesësLartësia Maksimale e NgritjesFuqiaPesha OperativeTe dhëna teknike
TH255C

2500 kg

5600 mm

55 kW

5010 kg

Katallog

TH314D

3600 kg

13850 mm

55 kW

10095 kg

Katallog

TH357D

3500 kg

7000 mm

83 kW

7785 kg

Katallog

TH408D

4000 kg

7600 mm

83 kW

8526 kg

Katallog

TH417D

4000 kg

17000 mm

55 kW

10095 kg

Katallog

TH3510D

3500 kg

9800 mm

83 kW

9149 kg

Katallog