Pjesët Klasike CAT

Pjesët Klasike CAT

Pjesët KlasikeTM CAT janë pjesë origjinale Cat me kosto më të ulët që ofrohen për makineri më të vjetra Caterpillar®. Këto pjesë nuk janë markë e re, nuk janë një program afatshkurtër, apo pjesë që "do t'i bëjnë tamam" apo një zgjidhje që e gjen në tregun e pjesëve të këmbimit, por janë një alternativë tjetër riparimi për të plotësuar pjesët origjinale cilësore, Pjesët e Rifabrikuara CAT, shkëmbimet e kryera nga përfaqësuesi i autorizuar, dhe pjesët e përdorura. Pjesët Klasike Cat ndihmojnë klientët për të përballuar koston operative dhe të pronësisë së makinerive të tyre në një kohë që vjetërsia, përdorimi, gjendja ose vlera e mbetur e makinerisë tuaj më të vjetër Cat kanë krijuar kërkesën për një opsion më ekonomik riparimi.

KOSTO MË E ULËT RIPARIMI

Ne jemi të ndërgjegjshëm që klientët mund të mos duan të investojnë shumë për riparimin e makinerive të vjetra. Pjesët Klasike Cat bëjnë të mundur që të kurseni nga ulja e kostos së riparimeve pa sakrifikuar besimin që vjen me emrin Cat dhe shërbimin e përfaqësuesit të autorizuar të shitjeve.

JU MJAFTON TË NDALONI VETËM NË NJË VEND PËR TË BËRË BLERJET TUAJA (ONE-STOP SHOPPING)

Me Pjesët Klasike Cat plus origjinalet, Pjesët Cat të Rifabrikuara, shkëmbimet e përfaqësuesit të autorizuar dhe pjesët e përdorura, firma përfaqësuese e CAT-it ofron të gjitha zgjidhjet e nevojshme për riparime – s'është më nevoja të sorollateni të kërkoni gjetkë.

Modelet

Buldozerët Autonivelueset
  Motorgrader Ngarkuesit me ZinxhirEkskavatorët HidraulikNgarkuesit me gomaMotorët
D4C / D120 / 120B955H / K / L215 / 215B950 / 950B / 950ED353B/C/D
D5 / D5B112 / 112E / F977H / K / L225 / 225B966B / C / D / ED379A/B
D6C / D12E / F951B / C235 / 235B980B / 980CD378A/B
D7F / G14D / E983245 / 245B D399
D8H / K140 / 140B 320  
D9G / H     

PARTS COVERAGE*

UNDERCARRIAGE COMPONENTS

Link assemblies / track shoes / hardware
Pin and bushing groups
Rollers / idlers / sprocket segment groups
Guards / recoil mechanism parts

DRIVE TRAIN PARTS

(TRANSMISSIONS, TORQUE CONVERTERS, DIFFERENTIALS)

Bevel gears / pinions
Final drive gears / shafts
Sprocket & hubs / shafts
Gears & shafts
Housing / pistons / carriers
Torque converter kits (turbine, impeller, stator)
Steering clutch kits (drum, plates, discs, springs)

D330 / D333 / 3304 / 3306

PRECOMBUSTION (PC) ENGINE PARTS

Cylinder heads
Pre-combustion chambers
Valve kits (int/exh valves, springs, retainers, rotocoil, oil shield)
Crankshafts
Connecting rods
Fuel transfer pumps
Fuel lines
Manifolds
Mufflers

3304 / 3306 DIRECT INJECTION ( DI ) ENGINE PARTS

Crankshaft assembly
Exhaust valve
Inlet valve
Head assembly ( 3306 DI )
Rod assembly
Camshaft ( 6 cylinder - 3306 DI )
Cylinder block group ( 6 Cylinder - 3306 DI )
Damper assembly ( 3306 DI )
Fuel line assembly ( 3306 DI )
Fuel transfer pump group
Fuel pump drive gear
Head assembly ( 3304 DI )
Head gasket assembly ( 3306 DI )
Camshaft gear
Flywheel gear
Gear
Liner kit ( Keystone ring )
Oil cooler core assembly
Oil pump gear
Valve lifter
Water pump gear

 MOTOR GRADER SPECIFIC PARTS

Tandem drive parts
Axle / steering parts
Center shift parts

HEX COMPONENTS

Final drive parts
Pump drive parts
Swing gears

OTHER PARTS COVERAGE

Track-type tractor equalizer bars
Hydraulic gear pumps
TTL / WL / HEX Linkage pins
Scraper hitch pins & bearings
 Parts for 6.25 commercial Engines will include: (Available 4th Qtr. 2007)

Air, Manifold & Outlet Elbows
Cooler Core
Chamber Assemblies
Crankshaft Seal
Drive & Idler Gears
Front & Upper Manifolds
Fuel Injection Lines & Pumps
Fuel Transfer Pumps
Gasket, Repair and Overhaul Kits
Inlet & Exhaust Valves
Pistons
Relief, Stop & Valve Plungers
Ring Groups