Manipulatorë teleskopik

Manipulatorë teleskopik

 Lëvizësit Teleskopikë Cat janë projektuar për të plotësuar nevojat e ndryshme të industrisë së ndërtimit dhe të bujqësisë. Gama gjithëpërfshirëse e tipareve standarde dhe pajisjeve opsionale e zgjeron sferën për përdorim më të gjerë në mbarë botën.

ModeliKapaciteti Nominal i NgarkesësLartësia Maksimale e NgritjesFuqiaPesha OperativeTe dhëna teknike

TH3510D

3500 kg

9800 mm

83 kW

9149 kg

Katallog