ПРЕРАБОТЕНИ ДЕЛОВИ

ПРЕРАБОТЕНИ ДЕЛОВИ

Брзи, сигурни и поволни опции за ремонт.

Кога ќе дојде време за ремонт, можете да се потпрете на моторите Cat Reman кои ќе Ве вратат на работа бргу, сигурно и поволно. Моторите Cat Reman се фабрички преработени оригинални Caterpillar делови. Во преработката се вклучени сите клучни инженерски модернизации и деловите се дополнително тестирани за да се овозможат перформанси како кај нови делови, но за дел од цената на нов. Најчесто за половина од цената на нов мотор.

Моторите Cat Reman се целосно составени и подготвени за монтажа – на тој начин се минимизира времето на застој и трошоците поврзани со обновувањето на Вашиот мотор. Заштедувате време и пари, а нашата гаранција ја штити Вашата инвестиција.

Високо квалитетните опции за поправка ги намалуваат Вашите трошоци при застој.

Доколку на Вашиот Cat мотор му е потребна поправка, можете да сметате на Cat Reman Куси и Долги Блокови за брзи, поволни решенија. Целосно составени и подготвени за вградување во Вашиот мотор, Кусите и Долгите Блокови се погон, преработен од оригинални Cat делови и ги опфаќа сите клучни инженерски модернизации - со што овозможуваат перформанси како кај нови делови и долг работен век.

Бидејќи сите внатрешни компоненти се намонтирани и подесени во фабриката, Cat Reman Кусите и Долги Блокови бргу ќе Ве вратат на работа. Освен тоа, покриени се со гаранција како за нови делови.

Cat Reman се достапни исто така и за:

  • Стартери и алтернатори
  • Оски
  • Турбо електрични полначи
  • Компоненти за пумпи и мотори
  • Конвертори за пренос и момент на вртење
  • Погонски оски и куќишта
  • Пумпи за трансфер на гориво
  • Компресори за воздух
  • Пумпи за гориво и регулатори