Вести

Вести

ОДЛИЧНИ СМЕ ЗА ПРЕРАБОТКА НА ОТПАДНО ДРВО

Отпадното дрво вклучува индустриско и искористено дрво што мора да се собира и да се отстранува одделно според германскиот Закон за кружна економија (KrWG). При преработката на биомасата и отпадното дрво, потребна е ефикасна...Повеќе

Повеќе

KOMPTECH MAXX ЗА ПОЧИСТА ОКОЛИНА

Komptech производите продолжуваат да се појавуваат на нови локации.Повеќе

Повеќе

KOMPTECH ПРЕМИНУВА КОН ЕЛЕКТРОМОБИЛНОСТ

Е-мобилните верзии на дробилките Terminator и Crambo ја прошируваат линијата на мобилни електрични машини на Komptech. Mожат да се користат во затворен простор и на отворено, со што се комбинираат предностите на стационарните...Повеќе

Повеќе

Известување за клиенти

Почитувани Клиенти, Деновиве се соочуваме со ситуација која е нова и неочекувана за сите нас и која предизвикува одредени Грижи за нас самите , нашите колеги и деловните парнери. Во тој контекст , сакаме да Ве увериме дека...Повеќе

Повеќе

ИДЕАЛНО ВРЕМЕ ЗА СЕРВИС

Имаш застој со машината ? Значи дека сега е вистинско време за поправка и одржување !Во случај да имаш застој или ако треба да направиш сервис набрзо , јави ни се !Имај ги машините потполно спремни за работа , веднаш штом...Повеќе

Повеќе

ПРОЕКТИРАНИ ЗА ВАШИОТ СВЕТ

Вашиот успех доаѓа со искуството. Вие знаете како се фокусирате на вистинската вредност која ја има рециклирањето и брзо да ги сортирате материјалите за процесирање. НОВАТА серија манипулатори MH3000 се специјално ПРОЕКТИРАНИ за...Повеќе

Повеќе
Displaying results ###SPAN_BEGIN###%s to %s out of ###SPAN_BEGIN###%s