Prodajni savjetnici TEKNOXGROUPA

Prodajni savjetnici TEKNOXGROUPA

Prodajni savjetnici TEKNOXGROUPA

Interno osposobljavanje zaposlenih jedan je od oblika edukacije u raznim međunarodnim korporacijama.


Interno osposobljavanje zaposlenih jedan je od oblika edukacije u raznim međunarodnim korporacijama. Caterpillar University slovi za jedan od triju najpoznatijih korporativnih univerziteta. U julu su tako u Grosuplju, u sjedištu poduzeća Teknoxgroup, zastupnika za građevinsku mehanizaciju i dizel motore Caterpillar za oblast država bivše Jugoslavije, svečano dodijelili certifikate univerziteta Caterpillar dvadesetorici prodavača koji su uspješno završili internu edukaciju Sales Effectiveness Process (SEP).
 
U skladu s globalnom strategijom Teknoxgroupa i Caterpillara, prodavač nije samo klasični promotor proizvoda, već i savjetnik koji kupcu pomaže izabrati najbolje rješenje na osnovu njegove stvarne potrebe. Jedinstvena i dobro strukturirana edukacija s certifikacijom dobivenog znanja ključni je doprinos oblikovanju te savjetničke pozicije i posljedično zadovoljstvu kupca. Stranke posvuda u svijetu mogu u kontaktu s prodavačem Caterpillar građevinske mehanizacije očekivati standardni savjetodavno-prodajni postupak čiji je rezultat pozitivan za obje strane.
 
Prvoj grupi Teknoxgroupovih diplomanata certifikate su predali predsjednik Teknoxgroupa Lino Tedeschi i regionalni direktor Caterpillara Bob De Lange i ujedno im zahvalili na uloženom trudu te za pionirstvo u toj oblasti. Ovime se diplomanti Teknoxgroupa pridružuju brojci od preko 1000 kolega iz čitavog svijeta koji su do sada uspješno završili SEP program.
 
Poduzeće Teknoxgroup zastupnik je vodećega i najuglednijeg proizvođača građevinske mehanizacije CATERPILLAR, koji je u 2007.godini zabilježio promet od 45 milijardi $ (za usporedbu, to je nešto manje od ukupnoga slovenskog BDP-a), neposredno zapošljava 90.000 ljudi, a njegovih 220 zastupnika po čitavom svijetu zapošljava preko 120.000. ljudi.