ИДЕАЛНО ВРЕМЕ ЗА СЕРВИС

ИДЕАЛНО ВРЕМЕ ЗА СЕРВИС

ИДЕАЛНО ВРЕМЕ ЗА СЕРВИС


Имаш застој со машината ? Значи дека сега е вистинско време за поправка и одржување !

Во случај да имаш застој или ако треба да направиш сервис набрзо , јави ни се !

Имај ги машините потполно спремни за работа , веднаш штом пандемијата ќе помине !

Ние сме тука за тебе !

 

Владо Димитриески

+38970414451