Caterpillar 360 stepeni – sveobuhvatno Caterpillar rješenje

Caterpillar 360 stepeni – sveobuhvatno Caterpillar rješenje

Caterpillar 360 stepeni – sveobuhvatno Caterpillar rješenje

''Caterpillar 360 stepeni'' je rezultat nastojanja Caterpillara da odgovori na sve zahtjeve svojih kupaca i klijenata


Tokom sajma GRAMES 2009, posjetioci će se imati prilike upoznati se sa konceptom kojeg su u Caterpillaru nazvali: ''Caterpillar 360 stepeni'' i koji je dostupan putem TEKNOXGROUP BH na tržištu Bosne i Hercegovine.
 
''Caterpillar 360 stepeni'' je rezultat nastojanja Caterpillara da odgovori na sve zahtjeve svojih kupaca i klijenata i da im maksimalno pomogne da svoj stroj iskoriste na najbolji mogući način. Ovo integralno rešenje ne obuhvata samo načine finansiranja putem CAT Finance, nego obuhvata i Product Support koji će se brinuti o stroju godinama nakon kupovine, obezbijediti maksimalno dug radni vijek uz minimalne periode zastoja zbog kvarova. Na taj način CAT svojim kupcima i klijentima daje dodatnu vrijednost, kroz pouzdanost, kvalitet, i izuzetnu brigu koju CAT uposlenici vode o strojevima koje prodaju i koje održavaju.
 
Integralno rješenje 360 stepeni obuhvata sve segmente usluge koju pruža CAT dealer na određenoj teritoriji. Znači pored ponude izvrsnih strojeva u tri fleksibilna paketa (novi strojevi, polovni i najam), Caterpillar nudi i finansijska rješenja i tehničku podršku. Kao rezultat kupci dobiju poslovno rješenje koje im je potrebno. To se zove integralno rješenje 360 stepeni. Ako se pitate – zašto? Zato što Caterpillar usluga ''Caterpillar 360 stepeni'' pokriva svaki segment.