NOVI SERVISNO POSLOVNI CENTAR

NOVI SERVISNO POSLOVNI CENTAR

NOVI SERVISNO POSLOVNI CENTAR

2010.g. je godina velikog jubileja za naše preduzeće. Naime ove godine slavimo 20.godina od našeg osnivanja, a istovremeno otvaramo i naš novi servisno-poslovni centar u Beogradu. Strateški pozicioniran, novi centar će igrati veoma značajnu ulogu kao servisni, ali i kao trening i logističko distributivni centar.


 Servisno-poslovni centar Teknoxgroup Srbija, je zdanje površine 3.200 m2, izgrađeno na prostoru od 25.000 m2. Geografska lokacija je idealna - usred industrijske zone Vrčin, pokraj auto-puta Beograd-Niš (E75) i na samo 15km od Beograda. 

Centar pruža usluge: 

- prodaje novih mašina, motora i dizel agregata, 

- servisa mašina, motora i dizel agregata, - prodaje korišćenih mašina (sa i bez garancije, te Caterpillar Certified Used); 

- terenske servisne službe, 

- najma mašina, 

- prodaje rezervnih delova i opreme, 

- savetodavne usluge i podrška projektima (posebno u delu energetike - kogeneracijski projekti, različite aplikacije kod dizel agregata, brodski program i slično) 

- regionalnog centra za obuku.

Ukupna površina radionice i magacina je 1.750 m2. Radionica je opremljena kompletnim standardnim i specijalnim alatima, potrebnom dijagnostikom i najsavremenijom opremom po standardima Caterpillar-a za sve aktuelne modele iz proizvodnog programa. 

U našoj radionici osposobljeni smo kako za remontovanje pojednih komponenti, tako i celih mašina. 

U modernom svetu, sve više je trend da se kupci odlučuju za određenog proizvođača opreme ne samo zbog dizajna ili performansi, već upravo i zbog kvaliteta usluge koja se pruža u domenu postprodaje. Kao što je Caterpillar širom sveta već više od jednog veka sinonim za kvalitet i prestiž u industriji građevinskih, rudarskih i putarskih mašina, tako i usluga u periodu eksploatacije za sve kupce Caterpillar mašina i motora mora da bude na najvišem nivou. Upravo je to cilj kojem su svi zaposleni u sektoru Postprodaje svakodnevno posvećeni. Sve aktivnosti vezane za procese garancija, administracije servisnih ugovora, administracije integralnih servisnih paketa, maksimalno su prilagođene samo jednom krajnjem cilju - zadovoljstvu kupca.

Danas kada je eksploatacija ruda i metala svuda u Svetu uzela veliki značaj, Teknoxgroup je od pre 4 godine, svom distributivnom programu, dodao i rudarske bagere najvećeg svetskog proizvođača istih, TEREX/O&K Mining. 

Kako su pneumatici zastupljeni na velikom broju mašina koje plasiramo na lokalnom tržistu, Teknoxgroup je u mogućnosti svojim klijentima ponuditi građevinske i industrijske pneumatike, proizvođača MICHELIN čiji je ovlašćeni distributer. 

Trening Centar - U vreme intenzivnog tehnološkog napretka i veoma brzih promena u svim domenima, ulaganje u kontinuirano profesionalno obučavanje zaposlenih je od izuzetnog značaja za sve velike kompanije. Teknoxgroup već dugi niz godina ulaže napore i postiže izuzetne rezultate u obučavanju kako svojeg, tako i personala naših klijenata koristeći najsavremenija učila, opremu, kao i globalno prihvaćenu metodologiju. 

Na centralnom lageru Teknoxgroup Srbija nalaze se originalni rezervni delovi za sve tipove Caterpillar mašina i motora, pažljivo izabrani ne samo da odgovore svim zahtevima redovnog održavanja naše opreme, već i potrebama pri većim opravkama. 

Služba prodaje rezervnih delova povezana je direktnom kompjuterskom vezom kako sa magacinom rezervnih delova, tako i sa centralnim skladištem rezervnih delova Grimberegen u Belgiji, odakle se isporučuju rezervni delovi u ceo svet. 

 Dakle, dragi naši klijenti, dobrodošli i izvolite nas posetiti na našoj novoj lokaciji. 

Nikola Jovanović 

Izvršni Direktor