TEKNOXGROUP SRBIJA DOBIO 4 ZVEZDICE!

TEKNOXGROUP SRBIJA DOBIO 4 ZVEZDICE!

TEKNOXGROUP SRBIJA DOBIO 4 ZVEZDICE!


Veliki uspeh za naše preduzeće....Caterpillar je dodelio 4 Star Contamination Control Sertifikat našoj radionici... jednoj od retkih u regionu koja je zaslužila ovakvu vrstu priznanja. 

Caterpillarov Contamination Control Sertifikat se ne dobija lako. On je usledio nakon višemesečnih analiza i provera celog kompleksa Teknoxgroup Srbija uključujući prostore koji se koriste za prijem komponenata, pranje, rastavljanje, skaldištenje delova koji se ponovo koriste, specijalnih alata, prostora u kome se prave i skladište hidraulička creva, prostore za sklapanje komponenata, kancelarije servisnih kooridinatora, alatnicu i skladište rezervnih delova. 

Ono što to znači za klijente je: potpuno čisto i uredno, uslužno, skladišno i servisno okruženje, za njihove skupe mašine i motore kada ih pošalju kod nas na servis. To takođe znači da se koriste ne toksični alati, komponente i fluidi prilikom svih popravki. U konačnici to daje duži životni vek komponenti, bolji učinak mašina i motora i manje operativne troškove.