DAN OTVORENIH VRATA

DAN OTVORENIH VRATA

DAN OTVORENIH VRATA


14.Maja o.g. u okviru novootvorenog servisno-poslovnog centra Teknoxgroup Srbija u Vrčinu, ugostili smo naše klijente i poslovne partnere, da budemo preciznji njih 507. Ovo je bio dan kada smo imali priliku da u atmoseferi ugodnog druženja, upoznamo sve one koji to do tada nisu učini, sa novim objektom i mogućnostima koje on pruža kroz paletu naših servisno/prodajnih usluga. 

Svi posetioci su imali i prilike pogledati određeni broj mašina u radu, a kroz izložbu nove, polovne i rental flote mašina, upoznati se i sa jednim delom CATERPILLAR proizvodnog programa građevinske i putarske mehanizacije. One koji su bili zaintersovani da se bliže upoznaju sa programom CATERPILLAR dizel agregata to su mogli učiniti razgledanjem preko 20 eksponata različitih snaga. 

Nadamo se da ćemo sa ovakvih objektom i mogućnostima koje pruža, zasigurno jedinstvenim u Srbiji, pružiti neophodnu podršku našim partnerima, osigurati da od svoje opreme izvuku maksimum, te oprvadati višegodišnju lojalnost CAT brendu i nama kao distributeru. 

Još jednom hvala svima koji su svojim prisustvom doprineli da i ovogodišnji Dan Otvorenih Vrata u potpunosti ostvari svoj cilj.