Ganxhat

 Ganxhat Caterpillar zëvendësojnë kovën në Ekskavatorët Caterpillar, duke i kthyer ato në makineritë ideale për kapjen e materialeve të palidhura, seleksionimin e plehrave dhe pastrimin e zonës së shembjes. Një numër i madh stilesh dhe madhësish janë në dispozicion për përshtatjen e Ekskavatorëve me punën që do të kryhet.

 

Click here to watch Orange Peel Grapples at work   

 

 

DEMOLITION AND SORTING GRAPPLES

 

 

G320B-R0.8 m31.960 kg14.000 L/minSpecalog
G320B-D0.75 m31.970 kg14.000 L/minSpecalog
G310B-R0.4 m31.035 kg14.000 L/minSpecalog
G310B-D0.4 m31.045 kg14.000 L/minSpecalog
G315B-R0.6 m31.385 kg14.000 L/minSpecalog
G315B-D0.55 m31.395 kg14.000 L/minSpecalog
G325B-D0.9 m32.370 kg14.000 L/minSpecalog
G310B0.4 m31.045 kg14.000 L/minSpecalog
G315B0.55 m3 1.400 kgSpecalog
G320B0.75 m31.875 kgSpecalog
G325B0.85 m32.120 kgSpecalog
G3301.0 m32.620 kgSpecalog

 

ORANGE PEEL GRAPLES 

 

ModelCapacityWeightMax. Lift CapacitySpecifications
GSH15B-H-4-600-N0.6 m31.215 kg4.000 kg
GSH15B-H-5-400-C0.4 m31.530 kg4.000 kg
GSH15B-H-5-400-S0.4 m31.445 kg4.000 kg
GSH15B-H-5-500-C0.5 m31.540 kg4.000 kg
GSH15B-H-5-500-S0.5 m31.445 kg4.000 kg
GSH15B-H-5-600-C0.6 m31.575 kg4.000 kg
GSH15B-H-5-600-N0.6 m31.450 kg4.000 kg
GSH15B-H-5-600-O0.6 m31.395 kg4.000 kg
GSH15B-H-5-600-S0.6 m31.475 kg4.000 kg
GSH15B-H-5-800-N0.8 m31.515 kg4.000 kg
GSH20B-H-4-600-N0.6 m31.575 kg8.000 kg
GSH20B-H-4-800-N0.8 m31.615 kg8.000 kg
GSH20B-H-5-600-S0.6 m31.905 kg8.000 kg
GSH20B-H-5-800-N0.8 m31.920 kg8.000 kg
GSH22B-H-4-1000-N1.0 m32.390 kg12.000 kg
GSH4250.75 - 1.15 m31.520 - 1.613 kg10.000 kgSpecalog
GSH5250.75 - 1.15 m31.809 - 1.925 kg10.000 kgSpecalog
GSV5250.75 - 1.15 m31.763 - 1.875 kg10.000 kgSpecalog