EKSKAVATORËT E VEGJËL

EKSKAVATORËT E VEGJËL

 

Gërmuesit e vegjël të Cat janë të përsosur për punë të vogla dhe aplikime me kufizime hapësinore. Mundësuar nga motorë me efikasitet të karburantit dhe sisteme të përparuara hidraulike, ekskavatorët tanë të vegjël ofrojnë teknologji ekskluzive të Cat dhe një shumëllojshmëri të bashkëngjitjeve të përputhshme të Cat për t'ju ndihmuar të përfundoni punën tuaj në kohë me një kosto të ulët për orë.

 

 

ModeliFuqia NetoPesha OperativeZgjatja maksimaleTe dhëna teknike

311F LRR

54 kW

13.900 kg

8,1 m

Katallog

313F L

68 kW

15.000 kg

8,23 m

Katallog

313F GC52 kW13.300 kg8,62 m

Katallog

315F L

72 kW

17.140 kg

8,68 m

Katallog

316F L

88 kW

17.700 kg

8,78 m

Katallog

318F L

88 kW

19.200 kg

8,78 m

Katallog