ULEN KOSTOT

ME EKSKAVATOR ËT CAT TË GJENERATËS TJETËR

 

 

+ ULNI KOSTOT E MIRËMBAJTJES DERI NË 15% % 

 

ULJET KRYESORE NË KOSTON E MIRËMBAJTJES PËRFSHIJNE:

  • •Filtra të rinj karburanti dhe filtër ajri Cat, të dy me dyfishin e intervalit të shërbimit krahasuar me filtrat e mëparshëm.
  • Filtër i ri hidraulik me kapacitet më të lartë të mbajtjes së dheut, duke ofruar 50% më shumë jetë të gjatë se filtri i mëparshëm.
  • Sistem i ri elektro hidraulik që eleminon nevojën për filtër pilot dhe tuba.
  • Ventilatorë të rinj freskues me efiçensë të lartë të cilët veprojnë vetëm kur nevojitet dhe punojnë edhe mbrapsht për tu liruar nga mbetjet. Zgjidhni nëpërmjet opsioneve manuale dhe opsionit që bën rrotullim mbrapsht në mënyre automatike.

 

+ RRISNI EFIÇENSËN E KARBURANTIT DERI NË 20% (CAT 330) OSE DERI NË 12% (330 GC)

 

Me pompa hidraulike me të mëdha, një sistem të ri elektro hidraulik, kapacitet më i lartë i koshit, Cat 330 ofron më shumë punë për njësi karburanti.

Cat 330 GC është i pajisur me dy profile për t'ju ndihmuar të menaxhoni konsumin e karburantit për aplikimet tuaja specifike – Power Mode dhe Smart Mode i ri.

Power Mode ofrom produktivitet maksimal në aplikacione me kërkesa të larta si ngarkimi i kamionëve dhe bërja e kanaleve.

Smart Mode automatikisht e përputh shpejtësine e motorrit dhe fuqinë hidraulike për t'iu përputhur kërkesës për efiçensën maksimale të karburantit në çdo aplikim.