Caterpillar më i vogël në qytetin më të vogël në botë

Humi në Istria njihet si qyteti më i vogël në...

Lexoni më shumë

Një anije shkolle “Jadran” në lundrimet e ardhshme me besueshmërinë e motorëve Caterpillar

Është një nder dhe kënaqësi e madhe t’ju...

Lexoni më shumë

CAT MAGAZINE

Lexoni numrin më të fundit të Revistës CAT

ku do të gjeni prezantimin e teknologjive të reja, makinave, ...

Mëso më shumë