Shikoni flotën tuaj me një vështrim

Shikoni flotën tuaj me një vështrim

Product Link ofron një mundësi për mbulimin e rrjeteve celulare ose satelitore, të bazuar në kërkesat tuaja rajonale. Ajo mundëson monitorim të plotë, fleksibël e të largët, ndjekjen e aseteve, menaxhimin e mirëmbajtjes dhe më shumë.

Hardware-i është i integruar në pajisje, duke ndërvepruar me modulet e sistemit elektronik të kontrollit për të siguruar se çdo gjë në pajisjet e tuaja është duke komunikuar me ju.

Aplikimi i VisionLink ju lejon të shikoni të dhënat nga të gjitha asetet  tuaja dhe ka përzier kapacitetet  e flotës, kështu që ju mund të monitoroni pavarësisht nga modeli. Falë shërbimit API VisionLink, këto të dhëna mund të integrohen lehtësisht në software-e  të tjera të biznesit duke ju lejuar të mblidhni informacionin njëherësh dhe ta përdorni atë në aplikime të ndryshme.