FLEKSIBILITET I LARTË I PUNËS ME TERMINATOR XTRON

FLEKSIBILITET I LARTË I PUNËS ME TERMINATOR XTRON

FLEKSIBILITET I LARTË I PUNËS ME TERMINATOR XTRON

Terminator xtron ka një njësi grirëse V të zhvilluar së fundmi, e cila është veçanërisht e gjithanshme dhe është e përshtatshme për të gjitha llojet e mbeturinave, si dhe për prerjet e drurit dhe jeshile.


Terminator xtron me efikasitet të lartë nga Komptech copëton të gjitha llojet e materialeve deri në një madhësi të rregullueshme të grimcave. Qofshin mbeturina druri, prerje jeshile ose mbeturina shtëpiake, të mëdha apo komerciale, dhëmbët me qëndrueshmëri të lartë dhe motori i fuqishëm i këtij versioni të ri Terminator - deri në shkarkimin e fundit standard - i mundësojnë që të përpunojë praktikisht çdo detyrë grirëse. Përdoruesit dhe kontraktorët përfitojnë nga kjo, pasi u mundëson atyre të kenë një reagim më fleksibël dhe ekonomik ndaj ndryshimit të porosive.  

 

 

 

 

Njësia e re grirëse V 

 

Terminator xtron ka një njësi grirëse të zhvilluar së fundmi për të siguruar marrje të mirë dhe copëtim efikas me cilësi të vazhdueshme të prodhimit. Ai përmban 16 dhëmbë daulle të dizejnuara posaçërisht dhe dukshëm më të gjatë, me një diameter të respektueshëm të jashtëm 1,17 m. Dhëmbët me qëndrueshmëri të lartë japin marrje konstante edhe me mbetje të mëdha ose prerje jeshile. Diametri më i madh i jashtëm parandalon mbështjelljet që përndryshe do të ndërprisnin copëtimin. 17 dhëmbë në krehërin e kundërt rritin performancën e copëtimit. Hendeku i prerjes midis kazanit dhe krehrit është i rregullueshëm hidraulikisht dhe qëndron konstant pasi të vendoset. Kështu, shkalla e copëtimit mund të rregullohet për të dhënë madhësinë ideale, të qëndrueshme të kokrrës për përpunimin në rrjedhën e poshtme. Një sistem krehër mund të përdoret nëse nevojitet për kokrra edhe më të imta.  

 

 

 

Efikasitet i lartë dhe prodhim i lartë

 

Kapaku i palosshëm hidraulik është një përfitim vërtetë unik. Ai lejon përdoruesin të rregullojë marrjen e hinkës për t'iu përshtatur metodës së ngarkimit. Kjo mundëson punë efikase, me fuqi më të lartë dhe humbje minimale. Zona më e gjerë e copëtimit siguron ngarkim pa probleme edhe me ngarkues të mëdhenj me rrota. Lëvizshmëria në rrugë është e rëndësishme për përdorim në lokacione të ndryshme, dhe Terminator xtron e ka atë, me akset qendrore të trefishta të pezulluara nga ajri dhe aftësinë opsionale të pozicionimit në vend. Mund të ofrohet gjithashtu në platformën e ngritjes me grep ose versionet e shasisë me zinxhirë. 

 

 

Rezultat i lartë falë konfiguracionit të ri hidraulik 

 

Në krahasim me shokët e tij të qëndrueshëm në serinë Komptech Terminator, Terminator xtron ka një makinë hidraulike më të fortë dhe teknologji të përmirësuar të kontrollit. Njësia e fuqisë është një motor nafte Caterpillar i rëndë që plotëson standardet më të fundit të shkarkimit. Makina e kazanit me dy anë që vjen si standard siguron fuqi rrotulluese të lartë për materialet që janë të vështira për t'u copëtuar. Kontrolli i shpejtësisë i varur nga ngarkesa rregullon automatikisht shpejtësinë dhe forcën e kazanit për t'iu përshtatur materialit. Nën ngarkesë të lartë, kjo i jep makinës 40 përqind më shumë fuqi rrotulluese, duke e bërë punën e lehtë dhe efikase edhe për materialet më të vështira.