DERI NË 25% MË PAK KONSUM KARBURANTI

DERI NË 25% MË PAK KONSUM KARBURANTI

ME GJENERATËN E RE TË EKSAVATORËVE CAT

Edhe pse çmimet variojnë, është gjithmonë një nga shpenzimet e operimit mbi të cilin ju mund të keni më shumë kontroll. Dhe është një kosto të cilën makineritë e reja si ekskavatorët Cat® 320GC, 320 dhe 323 mund t’ju ndihmojnë ta menaxhoni me sukses. Hidhini një sy.

 

 

 

 

 

 

Next Gen 320 Brochure

Next Gen 320 GC Brochure

Next Gen 323 Brochure