EKSKAVATORË HIDRAULIKË 20-TON

EKSKAVATORË HIDRAULIKË 20-TON

GJENERATA E RE E EKSAVATORËVE CAT

Gama jonë e re e cila ndryshon lojën nuk është asgjë më pak sesa një hap kolosal në zhvillimin e eksavatorëve. I dizenjuar rreth jush, këta ekskavatorë të gjeneratës tjetër do ti transformojnë totalisht terrenet tuaja të punës, me 320 GC e ri që ofron kosto më të ulët pronësie dhe konsumi karburanti, 320 i ri që arrin nivele më të larta produktiviteti dhe 323 i ri që dorëzon performancë të pashoqe në aplikimet më të vështira.

 

 

EFIKASITETI I RRITUR NË 45%

ME EKSKAVATORËT E RINJ 320 DHE 323 CAT

Shikoni numrat.

DERI NË 25% MË PAK KONSUM KARBURANTI

ME EKSKAVATORËT E RINJ 320 DHE 323 CAT

Edhe pse çmimet variojnë, është gjithmonë një nga shpenzimet e operimit mbi të cilin ju mund të keni më shumë kontroll. Dhe është një kosto të cilën makineritë e reja si ekskavatorët Cat® 320GC, 320 dhe 323 mund t’ju ndihmojnë ta menaxhoni me sukses.

Hidhini një sy.

 

KOSTO MË TË ULËT MIRËMBAJTEJE DERI NË 15%

ME EKSKAVATORËT E RINJ 320 DHE 323 CAT

NDALO MË PAK. PUNO MË SHUMË.

Mund ta bëni mirëmbajtjen më shpejt me një kosto më të ulët me eksavatorët e rinj Cat® 320 GC, 320 dhe 323. Intervalët e mirëmbajtjes janë zgjatur dhe sinkronizuar. Filtrat kanë kapacitet më të lartë dhe jetë më të gjatë. Ju kurseni kohë dhe para.

Shikoni numrat.

 

 

KATALLOG320, 320GC & 323

WALLPAPER 1024X768

WALLPAPER 1920X1200
RINGTONERingtone EngineRingtone Moving