Sonda Cpimi

Sonda Cpimi

Caterpillar ofron dy lloje shpuesish për sipërfaqe në industrisë minerare - shpime me rrotullim dhe goditje, për t'u siguruar që ekziston një shpues Cat® për të plotësuar çdo nevojë.

 

SONDA CPIMI ME RROTULLIM

Sonda Cpimi Cat® me rrotullim kanë një maksimum të peshës së shpimit deri në 75 000 kg , për t'iu përshtatur një sëre aplikimeve . është provuar tashmë që ata sigurojnë efikasitet, kanë produktivitet të lartë dhe kosto të ulët , dhe gjithashtu sigurojnë një ambient komod për drejtuesin e këtij mjeti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Modeli  Ngarkesa e Sonda Cpimi Diametri i VrimësMotoriSpecifikime
MD6250do 32.655 kg152-250 mmC27 Acert (1.800 RPM)

Katallog

MD6200do 16.964 kg127-200 mmC18 Acert (1.800 RPM)

Katallog

MD6310do 42.149 kg203-311 mmC32 Acert (1.800 RPM)

Katallog

MD6540Cdo 53.845 kg229-406 mmCat 3512C HD

Katallog

MD6640do 64.000 kg244-406 mmAC Induction motor dual shaft (600hp)

Katallog