ZGJIDHJE QE LIDHEN ME KANTIERIN

ZGJIDHJE QE LIDHEN ME KANTIERIN

TABLETI I KANTIERIT TRIMBLE

Lidheni zyrën tuaj në terren me Tabletin e Kantierit Trimble, një kompjuter i fortë dhe plotësisht i lidhur i terrenit për matje të ndërtimit dhe pozicionimit të kantierit. Tru dhe muskuj. Çfarë mund të ishte më mirë.

KONTROLLUESI TRIMBLE TSC3

Kali juaj i fortë i punës për matje në kantier, mbikëqyrje, dhe operacionet e kontrollit te nivelimit, TSC3 i jep mbikëqyrësit, përgjegjësit, kontrolluesve te nivelimit dhe inxhinierëve kontroll total të operacioneve të kantierit.

 

NJËSIA E KONTROLLIT TCU

Njësia e Kontrollit Trimble CU është një kapse jo e kotë që ju mund ta përdorni me një stacion total të Sistemit të Pozicionimit të Kantierit Trimble apo me marrësin GNSS. Me përdorimin e Software të Kontrolluesit te Kantierit Trimble SCS900, TCU ofron një ndërfaqe intuitive, të lehtë për ta përdorur për një gamë të gjerë aplikacionesh të pozicionimit të kantierit.

 

CELULARI I KANTIERIT TRIMBLE

Kombinimi i aparatit fotografik, një kontrolluesi dhe një telefoni smart në një pajisje të lehtë në peshë, Celulari i Kantierit, me të gjitha në një, është e vetmja pajisje që ju duhet në kantierin e ndërtimit.

 

KOMPLETI I GJERAVE TE QENËSISHME TE SISTEMEVE TE POZICIONIMIT TE KANTIERIT

Cilësi dhe saktësi e provuar e Trimble me një çmim miqësor për buxhetin për kontrolluesit e nivelimit, inxhinierët e kantierit ose kontraktuesit e rinj të teknologjisë GPS.

 

ANTENA SMART SPS985 GNSS

Më e fortë se e forta SPS985 Antena Smart GNSS është marrësi më i vogël dhe më i fortë GNSS që kemi ndërtuar ndonjëherë. Dhe është edhe më i dobishmi - si sistem GNSS pa njeri ose si stacion bazë Wi-Fi, SPS985 në funksion i bën të gjitha.

 

BURIMET E KORRIGJIMIT  TE GNSS

Operacionet tuaja GNSS janë po aq të mira sa burimi juaj i korrigjimit. Është i rëndësishëm, prandaj zgjidhni atë që ju duhet. Kantieret më të mëdhenj mund të kenë nevojë për një stacion bazë GNSS, kantieret më të vegjël mund të zgjedhin një burim virtual korrigjimi.

 

MARRËSI MODULAR SPS855 GNSS

Kurseni kohë, para dhe dhimbje koke me SPS855, zgjidhja e Trimble e stacionit bazë, e besueshme, e lehtë për tu përdorur. Me monitorimin ne largësi dhe alarmet, një radio e brendshme dhe aftësi përdorimi pa njeri, SPS855 i plotëson të gjitha nevojat tuaja.

 

ANTENAT GNSS PËR NDËRTIMIN

Trimble ofron disa modele të antenave GPS dhe GNSS që i përshtaten aplikimit tuaj të veçantë, ndjekjes së sinjalit dhe kërkesave buxhetore.

STACIONET TOTALE ROBOTIKE SPS620 DHE SPS720

Të jeni të saktë, por të thjeshtë. SPS620 dhe SPS720 janë të përsosur për përdorim nga një person në operacionet më të vogla në kantier dhe punë në strukturat të tilla si urat apo kanalizimet.

 

STACIONET TOTALE MEKANIKE TS635 DHE TS662

Instrumentet me shumë funksione për mbikëqyrje dhe matjen në kantier. Me software në bord të lehtë për ta përdorur dhe një nivel çmimi të përballueshëm, ata janë të përsosur nëse kërkoni të futni teknologjinë në vendin e punës.

 

PORTA E LIDHUR E KANTIERIT SNM940

SNM940 është si një linjë e dedikuar që dërgon dhe merr informacion jetësor nga terreni – përditësimet e projektimit, korrigjimet GNSS, parje të dhënash, informacion prodhimi, dhe madje mbështetje teknike.

 

PROGRAMI SOFTWARE I KONTROLLUESIT TE KANTIERIT SCS900

Mbikëqyrje, kontrolli i nivelimit dhe matja siç ndërtohet nuk kanë qenë kurrë më të lehta ose më të shpejta. I thjeshtë për tu përdorur dhe për tu mësuar, SCS900 funksionon siç funksiononi ju, duke dhënë rritjen e produktivitetit dhe duke zvogëluar shpenzimet e topografimit.

QENDRA E BIZNESIT – HCE

Mjetet e fuqishme ju ndihmojnë të krijoni shpejt dhe me lehtësi modele të sakta, të integruara 3D për kantieret dhe autostradat.
Të merrni vendime më të mira, të ulni gabimet e kushtueshme dhe të rritni efikasitetin në zyrë dhe në vendin e punës

 

VISIONLINK

Pa marrë parasysh se cilat janë nevojat tuaja operative, VisionLink mund tu ndihmojë të zvogëloni shpenzimet dhe të rritni efikasitetin.

KOMUNITETI I LIDHUR

Lidhni këdo në punë - nga pronari tek operatori - në mënyrë që projekti juaj të jetë në kohë dhe në buxhet.

 

 

SISTEMI I MONITORIMIT TE GOMAVE TIREPULSE

Gomat e shëndetshme sjellin fitime të shëndetshme. TirePulse ju ndihmon për të menaxhuar në mënyrë proaktive asetet tuaja të gomave dhe te planifikoni mirëmbajtje parandaluese me kosto efektive për të zgjatur jetën e gomave, për të promovuar efikasitetin e karburantit dhe për të shmangur rreziqet e sigurisë.