REŠENJA ZA POVEZIVANJE I KONTROLU GRADILIŠTA

REŠENJA ZA POVEZIVANJE I KONTROLU GRADILIŠTA

UNIVERZALNI TRIMBLE TABLET

Povežite se sa gradilištem korišćenjem Trimble tableta za gradilište, jakog i potpuno povezanog terenskog kompjutera za građevinska merenja i pozicioniranje na gradilištu. Mozak i snaga. Šta može biti bolje.

 

 

KONTROLER TRIMBLE TSC3

Vaš jak radni uređaj za poslove merenja, označavanja i provere nagiba gradilišta, TSC3 pruža supervizorima, nadzornicima, kontrolorima iskopa i inženjerima potpunu kontrolu nad građevinskim radovima.

KONTROLNI UREĐAJ TCU

Kontrolni uređaj Trimble CU je ozbiljan priključni kontroler koji možete koristiti sa Trimble Sistemom za pozicioniranje na gradilištu ili GNSS prijemnikom. TCU, kojeg pokreće Trimble SCS900 Softver kontrolera lokacije, nudi intuitivan, jednostavan interfejs za širok opseg poslova pozicioniranja na gradilištu.

 

TRIMBLE - VIŠENAMENSKI MOBILNI UREĐAJ

Kombinovanjem kamere, kontrolera i smart telefona u jednom laganom uređaju, "sve u jednom", Site Mobile je jedini uređaj koji vam treba na gradilištu.

 

 

KOMPAKTNI ROVERI I KONTROLERI

Proveren Trimble kvalitet i preciznost po povoljnoj ceni za kontrolore nagiba, inženjere ili izvođače kojima je GPS tehnologija novina.

 

 

GNSS - INTELIGENTNI ROVERI

Jača i od dovoljno jake. Smart GNSS antena SPS985 je najmanji i najjači GNSS prijemnik koji smo do sada proizveli. Ona je i najkorisnija - kao GNSS Rover sistem ili kao bežična Wi-Fi bazna stanica - antena SPS985 pokriva sve.

 

KOREKCIJE GNSS SIGNALA

Rad sa GNSS prijemnicima je dobar samo koliko i vaš izvor korekcije. To je važno i zato vam omogućavamo da izaberete pravi izvor za vaše potrebe. Na većim gradilištima može vam biti potrebna bazna stanica GNSS, a na manjim možete izabrati virtuelni izvor korekcije.

  

MODULARNI GNSS PRIJEMNICI

Uštedite vreme, novac i glavobolje sa SPS855, pouzdanim, lakim za korišćenje rešenjem za baznu stanicu kompanije Trimble. Sa daljinskim praćenjem i upozoravanjima, unutrašnjim radiom i opcijom Rover, model SPS855 zadovoljava sve vaše potrebe.

GNSS ANTENE

Kompanija Trimble nudi nekoliko modela GPS i GNSS antena radi prilagođavanja zahtevima vaših specifičnih poslova, praćenja signala i budžeta. 

 

 

ROBOTSKE TOTALNE STANICE

Precizno, a jednostavno. Uređaji SPS620 i SPS720 su savršeni za rad jedne osobe na manjim poslovima i rad na strukturama kao što su mostovi ili odvodni kanali.

 

MEHANIČKE TOTALNE STANICE

Instrumenti sa puno mogućnosti za označavanje i merenje gradilišta. Ovi instrumenti, sa jednostavnim ugrađenim softverom i po pristupačnoj ceni, savršeni su ako želite da uvedete tehnologiju na gradilište.

 

RUTER - INTERNET POVEZIVANJE SA MEHANIZACIJOM

Mrežni prolaz (gateway) SNM940 je namenska linija za slanje i prijem vitalnih informacija sa terena – dopuna projekta, korekcije GNSS-a, telematika, informacije o produktivnosti, a čak i tehnička podrška.

 

SOFTVER KONTROLERA LOKACIJE SCS900

Označavanje, kontrola nagiba i merenje građevinskih radova nikada nije bilo lakše ili brže. SCS900 se prilagođava vašem načinu rada, lak je za korišćenje i učenje, a povećava produktivnost i smanjuje troškove nadzora.

POSLOVNI CENTAR - HCE (software Business Center HCE-kompatibilan sa svim softverima za proektovanje u niskogradnji i gradjevinarstvu)

Moćni alati pomažu vam da brzo i lako napravite precizne, integrisane 3D modele za gradilišta i puteve. Donosite bolje odluke, smanjite skupe greške i povećajte efikasnost u kancelariji i na gradilištu.

 

MULTI FUNKCIONALNA SOFTWERSKA PLATFORMA VISION LINK

Bez obzira na potrebe vašeg posla, sistem VisionLink može vam pomoći da smanjite troškove i povećate efikasnost.

 

 

POVEZIVANJE U JEDNU PROGRAMSKU PLATFORMU

Povežite sve na poslu - od vlasnika do rukovaoca - da bi vaš projekat bio urađen na vreme i u okviru budžeta.

SISTEM ZA NADGLEDANJE PNEUMATIKA "TIREPULSE"

Ispravni pneumatici prave dobre profite. Sistem TirePulse pomaže vam da proaktivno nadgledate vaše gumene pneumatike i planirate isplativo preventivno održavanje da produžite vek pneumatika, obezbedite nisku potrošnju goriva i izbegnete sigurnosne rizike.