Mihësit frontal

Mihësit frontal

Pak rëndësi ka nëse po kryeni gërmime, hapje gropash, rimbushje të gropave të hapura, apo transportim të materialeve, i vetmi që plotëson nevojat tuaja është Ngarkuesi/Gërmuesi me Goma i markës Cat. Caterpillar-i vendos standardet në industri me makineritë e saj të fuqishme, komode dhe me shumë funksione të projektuara për të kryer më shumë punë në më pak kohë.

 

ModeliFuqia Neto Pesha Operative

Thellësia e gërmimit

Shufra standarde

Te dhëna teknike
428

68 kW

8.131 - 11.000 kg

4298 mm

Katallog
432

76 kW

8.322 - 11.000 kg

4298 mm

Katallog
434

68 kW

9.170 - 11.500 kg

4349 mm

Katallog

444

76 kW

9.462 - 11.500 kg

4331 mm

Katallog

NGARKUES CAT® BACKHOE

(HRC Katallog)