Комбиниран Ровокопач Натоварувач

Комбиниран Ровокопач Натоварувач

Дали ќе копате, ќе засекувате бразди, ќе насипувате или ќе пренесувате материјал, комбинираниот ровокопач натоварувач ќе ги исполни сите вашите барања. Caterpillar воспостави индустриски стандарди со своите моќни, удобни и повеќенаменски машини дизајнирани со цел за пократок временски интервал да извршат повеќе работни задачи.

 

Модел Нето моќност Работна тежина     Длабочина на копање
Стандардна стрела
Технички карактеристики
428

68 kW

8.131 - 11.000 kg

4298 mm

Каталог
432

76 kW

8.322 - 11.000 kg

4298 mm

Каталог
434

68 kW

9.170 - 11.500 kg

4349 mm

Каталог

444

76 kW

9.462 - 11.500 kg

4331 mm

Каталог