Kontakti

Kontakti

Teknoxgroup Macedonia DOOEL

Ul.20 br.32 nas.mesto Brazda
1010 Cucer Sandevo, Shkup
Republika e Maqedonisë së Veriut

42.047637, 21.387130

02 252 72 05
02 252 71 27
contact-mk@teknoxgroup.com

Makina të reja

Stefan Boshkovski

02 2527 205
070 419 989
stefan.boshkovski@teknoxgroup.com

PAJISJE TË PËRDORURA

Stefan Boshkovski

02 2527 205
070 419 989
stefan.boshkovski@teknoxgroup.com

ENERGJIA DHE FUQIA MOTORIKE

Stefan Boshkovski

02 2527 205
070 419 989
stefan.boshkovski@teknoxgroup.com

MOTORË TË ANIJEVE

Stefan Boshkovski

02 2527 205
070 419 989
stefan.boshkovski@teknoxgroup.com

MOTORË INDUSTRIAL

Stefan Boshkovski

02 2527 205
070 419 989
stefan.boshkovski@teknoxgroup.com

PJESËT

Meri Petrov

02 252 72 05
075 458 396
meri.petrov@teknoxgroup.com

Servisi

Goran Tasić

02 252 72 05
075 414 171
goran.tasic@teknoxgroup.com

VEGLA TË PUNËS

Dejan Georgievski

02 252 72 05
075 262 370
dejan.georgievski@teknoxgroup.com

Stefan Boshkovski

02 2527 205
070 419 989
stefan.boshkovski@teknoxgroup.com

KONTROLLI 3D DHE 2D I MAKINAVE

Stefan Boshkovski

02 2527 205
070 419 989
stefan.boshkovski@teknoxgroup.com

TRAJTIMI I MBETJEVE

Stefan Boshkovski

02 2527 205
070 419 989
stefan.boshkovski@teknoxgroup.com

MIRËMBAJTJE & MBËSHTETJE

Stefan Boshkovski

02 2527 205
070 419 989
stefan.boshkovski@teknoxgroup.com

DHËNJE ME QIRA

Stefan Boshkovski

02 2527 205
070 419 989
stefan.boshkovski@teknoxgroup.com

Vendndodhja e biznesit