Kontakti

Kontakti

TEKNOXGROUP KOSOVO l.l.c.

Magjistralja Prishtinë - Ferizaj
10500 Llapnaselle
Kosovë

42.588784, 21.131084

Mob: 044 502 842
contact-kosovo@teknoxgroup.com

Makina të reja

Fadil Rexhaj

00383(0)44694108
fadil.rexhaj@teknoxgroup.com

PAJISJE TË PËRDORURA

Fadil Rexhaj

00383(0)44694108
fadil.rexhaj@teknoxgroup.com

ENERGJIA DHE FUQIA MOTORIKE

Fadil Rexhaj

00383(0)44694108
fadil.rexhaj@teknoxgroup.com

MOTORË TË ANIJEVE

Fadil Rexhaj

00383(0)44694108
fadil.rexhaj@teknoxgroup.com

MOTORË INDUSTRIAL

Fadil Rexhaj

00383(0)44694108
fadil.rexhaj@teknoxgroup.com

PJESËT

Fadil Rexhaj

00383(0)44694108
fadil.rexhaj@teknoxgroup.com

Servisi

Fadil Rexhaj

00383(0)44694108
fadil.rexhaj@teknoxgroup.com

VEGLA TË PUNËS

Fadil Rexhaj

00383(0)44694108
fadil.rexhaj@teknoxgroup.com

KONTROLLI 3D DHE 2D I MAKINAVE

Fadil Rexhaj

00383(0)44694108
fadil.rexhaj@teknoxgroup.com

TRAJTIMI I MBETJEVE

Fadil Rexhaj

00383(0)44694108
fadil.rexhaj@teknoxgroup.com

MIRËMBAJTJE & MBËSHTETJE

Fadil Rexhaj

00383(0)44694108
fadil.rexhaj@teknoxgroup.com

DHËNJE ME QIRA

Fadil Rexhaj

00383(0)44694108
fadil.rexhaj@teknoxgroup.com

Vendndodhja e biznesit