Ngarkuesit me rrota

Ngarkuesit me rrota

NGARKUESIT KOMPAKTË ME GOMA

 • Forcë maksimale shkëputjeje, realizim të shpejtë të procesit të punës dhe performancë agresive, të gjitha në një makineri kompakte.
 • Aftësia e shkëlqyer për kapjen, fushëpamja e shkëlqyer dhe sistemi i komandimit me levë që s'kërkon shumë mund ju krijon mundësinë ta vendosni materialin me lehtësi dhe efiçencë.
 • Kabinat me hapësirë dhe me sistem komandimi me levë ju krijojnë kushte komode gjatë gjithë ditës së punës.
 • Opsioni i Manovrueshmërisë(Ride Control) ofron një lëvizje edhe më të rehatshme dhe aftësi akoma më të madhe për mbajtjen e materialeve në terrene të vështira pa i derdhur.
 • Pajisja lidhëse tipike për Ngarkuesit e Vegjël Shumëfunksional tek modelet 904H, 906H dhe 908H lejon përdorimin e pajisjeve shtesë për Ngarkuesit e Vegjël Shumëfunksional Cat për të shtuar akoma më shumë numrin e funksioneve.
 • Mbaroni më shumë punë me një makineri me linjën e zgjeruar të Veglave të Punës Cat të disponueshme për Ngarkuesit Kompaktë me Goma.
 Modeli Fuqia Neto  Pesha Operative  Kapaciteti i KovësTe dhëna teknike

 906M

 55,3 kW

 5.600 kg

 0,75 - 1,2 m³

 Katallog

 907M

 55,3 kW

 5.750 kg

 0,75 - 1,2 m³

 Katallog

 908M

 55,3 kW

 6.365 kg

 0,9 - 1,5 m³

 Katallog

 910

 74 kW

 8.109 kg

 1,3 - 1,4 m³

 Katallog

 914

 74 kW

 8.968 kg

 1,5 - 1,6 m³

 Katallog

 920

 90 kW

 10.245 kg

 1,7 - 1,8 m3

 Katallog

NGARKUESIT E VEGJËL ME GOMA

 • Kabinë me hapësirë me sistem komandimi ergonomik krijon kushte komode dhe bën të jeni produktiv gjatë gjithë ditës.
 • Sistemi hidraulik me ndjeshmëri ndaj ngarkesës kryen kontroll të saktë me shumë pak mund. Sistemi e ndjen kërkesën e punës dhe rregullon fluksin dhe presionin që t'i përgjigjet asaj, duke lejuar forcat e plota hidraulike në çdo shpejtësi të motorit për punime delikate në zona të vështira.
 • Opsioni i Manovrueshmërisë (Ride Control) ofron një lëvizje edhe më të rehatshme dhe aftësi akoma më të madhe për mbajtjen e materialeve pa i derdhur në terrene të vështira.
 • Mbaroni më shumë punë me një makineri me linjën e zgjeruar të Veglave të Punës Cat të disponueshme për Ngarkuesit e Vegjël me Goma.
 Modeli Fuqia Neto Pesha Operative Kapaciteti i Kovës  Te dhëna teknike
 924K

 105 kW

 12.019 kg 1.7 - 5.0 m³ Katallog

 926M

 116-122 kW

 12.789 kg

 1.9 - 5.0 m³

 Katallog

 930M

 117 kW

 14.007 kg

 2.1 - 5.0 m³

 Katallog

 930K 119 kW 13.150 kg 2.1 - 5.0 m³

 Katallog

 938M

 136 kW

 16.427 kg

 2.5 - 5.0 m³

 Katallog

 938K

 140 kW 15.465 kg 2.5 - 5.0 m³ Katallog

 

NGARKUESIT MESATARË ME GOMA

 • Mekanizmi elektro-hidraulik i komandimit të pajisjeve dhe sistemi hidraulik me ndjeshmëri ndaj ngarkesës me aftësi ngritëse dhe animi të njëkohshme ofron kontroll më të mirë me më pak mund.
 • Modulimi i hollë i përsëritshëm ofron shkallë të lartë kontrolli mbi kovën me më pak derdhje.
 • Sistemet e reja dhe të testuara veprojnë bashkë për rendiment më të lartë të lëndës djegëse pa sakrifikuar fuqinë dhe performancën.
 • Kabina e projektuar duke pasur në mendje operatorin ofron një mjedis pune të standardeve më të larta.
 • Lehtësitë e krijuara për servisin kanë të bëjnë me lehtësinë e kryerjes së servisit për kontrolle ditore, zgjatjen e intervaleve të kohës mes serviseve dhe uljen e kostos së përdorimit dhe të pronësisë.
 • Besueshmëria e markës Cat, lehtësia e ofruar në kryerjen e servisit, mbështetja e shkëlqyer që sigurohet nga dileri (përfaqësuesi zyrtar) dhe disponueshmëria e pjesëve të këmbimit bëjnë që ju të vazhdoni punën me më pak ndërprerje për shkak të servisit dhe me kosto më të ulët operative.
 • Fortësia dhe rezistenca që i karakterizon produktet Cat janë tipare të qenësishme në secilin prej Ngarkuesve me Goma të Serisë H. Ata lëvizin më shumë materiale, me një kosto më të ulët, arrijne një numër më të madh orësh në krahasim me çdo makinë tjetër.
 • Cilësia e Vërtetë Cat nënkupton një vlerë të shkëlqyer rishitjeje. Kur vjen koha për t'u ndarë nga Ngarkuesi juaj me Goma i Serisë H, makineria juaj do të shitet me një çmim shumë të shtrenjtë.
 Modeli Fuqia Neto Pesha Operative  Kapaciteti i Kovës Te dhëna teknike
 950M

 171 kW

19.269 kg

 2,5 - 9,2 m³

 Katallog

 950GC

 151 kW

18.676 kg

 2,5 - 4,4 m³

 Katallog

 962M

 186 kW

20.296 kg

 2,5 - 9,9 m³

 Katallog
 966M

 206 kW

23.220 kg

 3,2 - 7,4 m³

 Katallog
 966M XE 222 kW23.220 kg 3,2 - 7,4 m³

 Katallog

 966 GC 218 kW

21.577 kg

 3,8 - 7,1 m³ Katallog
 966

 226 kW

23.196 kg

 2,8 - 11,9 m³

 Katallog
 972

 239 kW

24.890 kg

 2,8 - 14 m³

 Katallog
 972M XE

 232 kW

24.897 kg

 3,2 - 9,9 m³ Katallog
 980M

 288 kW

30.090 kg

 4,2 - 12,0 m³

 Katallog
 980  313 kW30.344 kg 4,0 - 14,5 m³

 Katallog

 980 XE 313 kW30.344 kg 4,0 - 14,5 m³

 Katallog

 982

 322 kW

35.510 kg

 4,8 - 17,2 m³

 Katallog

 982 XE

 322 kW35.510 kg 4,8 - 17,2 m³ Katallog

NGARKUESIT E MËDHENJ ME GOMA

 • Ngarkuesit e Mëdhenj me Goma janë projektuar të tillë që të ofrojnë siguri, resistencë, besueshmëri, lehtësi në shërbime servisi dhe performancë maksimale për një periudhë minimale ndërprerje të punës (për shkak servisi) dhe për një prodhim optimal…duke i shtuar të ardhurat tuaja neto.
 • Projektuar që kalimet e tyre të përkojnë me ato të kamionëve kryesorë për terrene të vështira dhe jo.
 • Traditë në përmirësimin e strukturës së modelit për besueshmëri të lartë, rezistencë, remonte të shumta dhe më shumë orë pune për komponentët.
 • Kabina të projektuara duke pasur në mendje operatorin, me një sistem komandimi që s'kërkon shumë mund dhe me fushëpamjen më të mirë të mundshme të shtratit të kamionit ose kazanit.
 • Tipare të sigurisë që mbrojnë njerëzit tuaj që punojnë me këto makineri ose që gjenden pranë tyre.
 • Lehtësitë e krijuara për servisin kanë të bëjnë me lehtësinë e kryerjes së servisit për kontrolle ditore, zgjatjen e intervaleve të kohës mes serviseve dhe uljen e kostos së përdorimit dhe të pronësisë.
 Modeli Fuqia Neto  Pesha Operative Kapaciteti i Kovës Te dhëna teknike

 986K

 278 kW

44.818 kg

 5,0 - 10,3 m3

 Katallog

 988 GC

 335 kW50.996 kg 6,4 - 7,6 m3 Katallog
 988K

 403 kW

51.062 kg

 4,7 - 13,0 m³

 Katallog
 988K XE401 kW52.781 kg 4,7 - 13,0 m³

 Katallog

 990K

 521 kW

80.974 kg

 7,4 - 14,9 m³

 Katallog
 992K

 607 kW

99.275 kg

 10,7 - 12,3 m³

 Katallog
 993K

 726 kW

133.668 kg

 12,2 - 23,7 m³

 Katallog
 994K

1297 kW

240.018 kg

 19,1 - 24,5 m³

 Katallog