4ta Internacionalna konferencija o mineralnim resursima u Srbiji

4ta Internacionalna konferencija o mineralnim resursima u Srbiji

4ta Internacionalna konferencija o mineralnim resursima u Srbiji


U svetlu novih poslovnih mogućnosti koje su nedavno zvučno najavljene, Teknoxgroup je otpočeo sa promocijom nove linije rudarke mehanizacije i na tržištu Srbije. U pitanju je o prilično kopleksnan program proizvoda i tehnologija koje se koriste na različitim nivoima u procesu ekstrakcije ruda, procesuiranja, transporta i drugim srodnim segmentima. Naša želja je da u najskorijem roku približimo sva rešenja postojećim korisnicima kao i potencijalnim partnerima za koje do sada nismo imali adekvatan proizvod. U mesecima iza nas  mnoge poslovne saradnike smo imali prilike da upoznamo sa ovim novinama ali mnogi segmenti I potencijalni korisnici su ostali praktično netaknuti. 

Uzimajući učešća u sponzorstvu na jednom od prestižnih strukovnih konferencija pod nazivom 4ta Internacionalna konferencija o mineralnim resursima u Srbiji obratili smo se specifičnom segmentu industrije koja se bavi i istraživanjem rudnih akumulacija. Najistaknutija stručna udruženja i asocijacije bili su prisutni na ovom događaju kao i internacionalne istraživačke kompanije u vlasništvu globalnih rudarskih giganata poput Freeport-McMoRan, Dundee Precious Metals, Rio Tinto. Osnivanjem lokalnih filijala pomenute kompanije su prisutne već više od 10 godina posebno u oblasti Timočkog magmatskog kompleksa u potrazi za rudama zlata, srebra, bakra kao i na drugim lokacijama i nalazištima nekih egzotičnih ruda poput borata, litijuma i sl. 

Učešćem na ovom kongesu Teknoxgroup je iskoristio mogućnost povećanja svog prisustva i prepoznatljivosti u istaknutoj zajednici rudarskih preduzeća i asocijacija koje se sigurno nameću kao budućnost rudarenja u regonu i da se među njima sa novom CAT linijom rudarske mehanizacije predstavimo kao ozbiljan i kompetentan partner za budućnost.