Delovi i servis

Delovi i servis

Kada Vam se desi kvar, da li možete da čekate danima ili čak nedeljama da distributer nađe i isporuči deo koji Vam je potreban?

zvršite neophodne popravke ili održavanja i vratite se poslu brže, sve to zahvaljujući neverovatnoj dostupnosti delova, servisu i pomoći iz Teknoxgroup-e.

Šta nas to kvalifikuje da ostvarimo vaš posao sa delovima? Ovo su samo neke od prednosti koje naši klijenti cene:

Neverovatna dostupnost
Naše velike zalihe delova u skladištima i pristup Cat® inventaru omogućuju nam da Vas snabdemo delom onda kada Vam je potreban. To uključuje nove, klasične delove, i ponovo proizvedene delove. 

1. Novi delovi:

 • Hiljade delova na polici Vama na raspolaganju
 • Ukoliko nemate deo, možemo Vam poslati preko DHL-a i na taj način znatno smanjiti vreme isporuke
 • Usluga hitnih delova kojoj nema ravne

2.   Povratni / Zamenski delovi:

Bilo da treba da zamenite motor, komponentu motora ili drugi deo opreme, Catepillar povratni proizvodi i Cater zamenski proizvodi su od izuzetne vrednosti. Cat uvodi ponovnu izradu i važne inženjerske standarde ažuriranja da bi osigurao rad, pouzdanost i dogovečnost. Povratni i zamenski proizvodi su pokriveni istom garancijom kao i novi Cat delovi. Jedina stvar koja ih razlikuje je cena. 

Prikladnost i stručnost

Računajte na brzu i odgovornu uslugu delova. Mi zapošljavamo više od 200 posvećenih profesionalaca sa znanjem da preuzmu i ispune narudžbine delova, i da Vam ponude različite metode da bi se plasirala Vaša narudžbina delova.

Kontrola zagađenja

Da bi delovi koji pokreću Vašu opremu bili u najboljem stanju, mi ih držimo u čistim skladištima sa kontrolom zagađenja, i pratimo stroga pravila kontrole zagađenja za rukovanje i distribuciju.

DELOVI

Vrhunski rad i niži troškovi

Caterpillar® krajnji pogonski i transmisijski delovi rade zajedno na prenosu snage do tla i daju podsticaj Cat® opremi za pomeranje zemlje kroz različite primene svuda u svetu. Catepillar dizajnira i proizvodi pogonske vozne sisteme najvećeg kvaliteta u industriji, i radimo zajedno sa Vama da bismo dostigli vrhunski rad mašina nudeći istinski Cat pogonski vozni sistem, zajedno sa izvanrednim izborom za održavanje i popravku kada Vam je to potrebno. Rezultat je maksimalna produktivnost mašine i niži operativni troškovi, kao i troškovi održavanja.

Naša skladišta

Teknoxgroup opslužuje svojim proizvodima smeštenim u 13 regionalnih i pomoćnih skladišta:

 • Slovenija – Grosuplje
 • Hrvatska – Zagreb, Split, Rijeka i Osijek
 • BIH – Sarajevo, Laktaši i Lukavac
 • Srbija – Beograd
 • Crna Gora – Podgorica
 • Kosovo – Priština
 • Makedonija – Skopje
 • Albanija - Tirana

CAT FLUIDI

Caterpillar nudi Cat Fluide koji su podjednako jaki kao i Vaša oprema. Kako se tehnologija opreme usavršava, a zahtevi rada postaju sve striktniji, fluidi u Vašem sistemu postaju sve važniji. Teknoxgroup isporučuje fluide visokog kvaliteta koji unapređuju učinak i produžavaju život Vaše opreme. Cat podmazivači i ulja za hlađenje su testirani na terenu i odobreni da bi sigurno odgovarali radu svakog pojedinačnog odeljka i zahtevima za hlađenje.

CAT ULJE

CAT ulje je posebno napravljeno za CAT mašine i kao podmazivač izvodi nekoliko osnovnih funkcija da bi obezbedilo odgovarajuće podmazivanje. Pre svega, ono obezbeđuje uljani omotač koji drži kontakt metala uz metal do minimuma, i stoga smanjuje trenje i habanje. Viskozitet je jedino zaista važno svojstvo podmazivača, pošto se odnosi na debljinu uljanog sloja omotača.

CAT ULJE ZA HLAĐENJE

Još od 1996. Cat ELC (Extended Life Coolant – ulje za rashlađivanje sa produženim vekom trajanja) je bilo svuda u svetu fabrički napunjeno ulje za rashlađivanje za nove Caterpillar mašine. Cat ELC traje barem tri puta duže nego standardno ulje za rashlađivanje i ujedno obezbeđuje bolju zaštitu protiv rđanja nego ostala ulja za rashlađivanje koja se danas upotrebljavaju.

CAT FILTERI

Stavljanje pravog podmazivača u Vašu mašinu je samo prvi korak – upotrebljavanje odgovarajućih filtera je drugi. Redovna upotreba kvalitetnih filtera vam pomaže da održavate čistoću sistema, smanjuje habanje komponenti i snižava operativne troškove. Cat filteri su dizajnirani za rad sa Cat fluidima u Catepillar mašinama i  komponentama sistema da bi obezbedili najviši nivo čistoće i učinka – zaštićujući Vaše sisteme i smanjujući Vaše troškove.

CAT GARANCIJA ZA DELOVE

Molimo Vas da imate na umu da Vam Teknoxgroup neće prodati samo deo, već će i stati iza njegovog kvaliteta i učinka sa CAT garancijom za delove. CAT garancija za delove je garancija od 12 meseci za sve delove, osim CAT akumulatora koji imaju posebnu trogodišnju garanciju.

Caterpillar Grimbergen centar za distribuciju delova

Caterpillar depo sa rezervnim delovima u Evropi je Grimbergen skladište u okolini Brisela u Belgiji. Skladište, koje je sagrađeno 1960. godine, opslužuje Evropu, Srednji Istok, Afriku i Uniju nezavisnih zemalja.

 • 29 agencija u 32 zemlje Evrope
 • 26 agencija u 65 zemalja Afrike i Srednjeg Istoka

U ovom skladištu smeštenom na 108 400 m² sa preko 400 zaposlenih nalazi se više od 300 000 smeštenih proizvoda.

Pomoću softvera za naručivanje, koji je razvijen prethodnih godina i koji koriste svi predstavnici proizvoda, predstavnici mogu da vide ne samo Grimbergen skladište, već i prisustvo dela u skladištima svuda u svetu.

Narudžbine

Uz narudžbine koje se dnevno isporučuju avionom, hitne narudžbine kamionom i naše dnevne narudžine zaliha namenjene obezbeđivanju naših zaliha u skladištima kreću iz Belgije dvaput nedeljno, stižu u carinarnicu dva dana kasnije i potom najkasnije za dva dana iz carinarnice stižu do naših skladišta.

Oni delovi koje naručimo od Cat/Grimbergen i koji nisu dostupni u Grimbergenu snabdevamo tražeći u celom svetu preko naše mreže između Caterpillar centara i onda šaljemo Teknoxgroupi.